JASAT Devriyesinde Yakalanan 4 Firari Şahıs Hapsi Boyladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JASAT Devriyesinde Yakalanan 4 Firari Şahıs Hapsi Boyladı
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, devriye sırasında çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 firari şahsı yakalayarak, cezaevine teslim etti.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde, Komando Timlerinin de desteği ile JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timleri, yol kontrolü ve devriye faaliyetinde bulundu.

 

Firari 4 Şahıs Devriyede Yakalandı 

Bu sırada  “uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs, "dolandırıcılık" suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs, “vergi usul kanununa muhalefet” suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs ve “yağma” suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs olmak üzere toplam 4 şahıs yakalandı. Şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adlî makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer, 4,5 Yıllık Hizmetlerini AK Parti Teşkilatına AnlattıÖnceki Haber

Başkan Dinçer, 4,5 Yıllık Hizmetlerini A...

İğnesiz Şeker Ölçümü İçin Lazer Tabanlı Cihaz GeliştirildiSonraki Haber

İğnesiz Şeker Ölçümü İçin Lazer Tabanlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar