Kaçan Puanları Çok Ararız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaçan Puanları Çok Ararız
TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta karşılaşmasında 68 Aksaray Belediyespor kendi evinde Kızılcabölükspor’u konuk etti. İlk 20 dakika yavaş bir futbol oynayan ve ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamlayan temsilcimiz, 2. Yarıda rakibin beraberlik golünü bulmasının ardından defansı aşamayınca 1 puana razı geldi.

 Aksaray Belediyespor Kuşadası karşılaşmasında saha içinde yaşanan olaylardan dolayı seyircisiz oynanan 14. hafta karşılaşmasında Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile iyi bir çıkış yakalayan ekibimiz kendi evinde çıkışını sürdürmek ve ligin zirvesine doğru tırmanmak için çıktığı karşılaşmada ligin sonlarına demir atmış Kızılcabölük sporla mücadele etti. 

14. haftada seyircisiz oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikası hakemin düdüğüyle başlarken ev sahibi siyah beyazlı temsilcimiz maçın 15. dakikasına kadar çok etkili olamadı. Her iki takım karşılıklı orta sahada top çevirirken, rakip Kızılcabölükspor sol kanattan yakaladığı boşluklardan atak futboluyla Aksaray Belediyespor ceza sahasında etkili olmaya çalıştı. Net gol pozisyonu ve tehlikeli ataklar gerçekleştiremeyen takımımız maçın 20. dakikasında Mehmet Aytemiz'in şutu ile gole yaklaşsa da top Kızılcabölük kale direğinde patladı. 

Maçın en net ve en tehlikeli gol pozisyonunu 68 Aksaray Belediyespor 20. dakikada yakaladı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran siyah-beyazlı ekip, rakip Kızılcabölük ceza sahasında etkili olmaya başladı. Maçın 34. dakikasında Mehmet Aytemiz sol taraftan gelen topu önünde buldu. Kızılcabölük ceza sahası dışında topun gelişine vuran Mehmet Aytemiz, 34. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 1-0 öne geçen siyah-beyazlı ekip, golden sonra ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. 43. dakikada sağ taraftan fırtına gibi gelen Ahmet Tuna Akıl rakip ceza sahasına uzak bir noktada önünde bulduğu meşin yuvarlağa çok sert vurdu. Top kale direğinin dibinden az farkla dışarıya çıktı. İlk 45 dakikaya 2 dakikalık uzatma süresi eklendi. Normal sürede skor değişmedi, 68 Aksaray Belediyespor ilk 45 dakikayı 1-0 üstünlükle kapattı. 

Rakip Golü Buldu Oyunu Soğuttu 

İkinci yarının ilk dakikalarında karşılıklı atak ve hareketli futboluyla futbolseverleri heyecanlandıran bir futbol oyunu sergileyen her iki takım da gol yollarını zorlarken konuk Kızılcabölükspor futbolcusu 11 numaralı Furkan Şamil Çetin 50. dakikada takımını beraberliğe taşıyan golü siyah-beyazlı ekibin filelerine gönderdi, skor  1-1 oldu. 63. dakikada Aksaray Belediyespor, konuk ekip Kızılcabölük ceza sahası dışarısında kazandığı bir serbest vuruştan yararlanamadı. 66'ncı dakikada Teknik Direktör Cüneyt Biçer, Mervan Yusuf Yiğit ve Çağlar Güzel’i oyuna alarak kalan dakikalarda hızlı futbolcuları ile galibiyet golü bulmak için oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Aksaray Belediyespor 77. dakikada kontratağa çıkarken rakip ceza sahasına yakın bir alanda Kızılcabölüksporlu Özgür Kedikli gole giden Aksaray Belediyesporlu oyuncu Mehmet Aytemiz’i yere düşürdü. Kedikli kırmızı kart görerek 77. dakikadan itibaren takımını 10 kişi mücadeleye devam etmek zorunda bıraktı. 

Maçın son 10 dakikasına girilirken siyah-beyazlı ekip tüm hatlarıyla rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü. Kızılcabölüksporlu oyuncuların oyunu soğutmak için sıkça oyunu durdurma çabaları gözlerden kaçmadı. Maçın normal süresi 1-1 eşitlikle sona ererken maçın 4.hakemi normal süreye 5 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatmalarda siyah-beyazlı oyuncu Çağlar Özer sarı kart görürken, ikinci yarıda kartlar konusunda hakem çok cömert davrandı. Galibiyet golü arayan 68 Aksaray Belediyesporlu oyuncular, son dakikalar ve uzatma dakikalarında Kızılcabölükspor’un defansını aşmakta bir hayli zorlanırken çabaları skoru değiştirmeye yetmedi. Kendi evinde ligin son sıralarında yer alan Kızılcabölükspor’la puanları paylaşan temsilcimiz Aksaray Belediyespor Ligin 14. haftasında puanını 21'e yükseltti.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Aksaray Belediyespor İlk Yarıyı 1-0 Üstünlükle KapattıÖnceki Haber

Aksaray Belediyespor İlk Yarıyı 1-0 Üstü...

Milletvekili Kaşlı Faaliyetleri Devlet Bahçeli’ye AnlattıSonraki Haber

Milletvekili Kaşlı Faaliyetleri Devlet B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar