Kaçar, Aksaray’daki Belediyeleri Değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaçar, Aksaray’daki Belediyeleri Değerlendirdi
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Aksaray’da yaptığı çalışmalar sonrası açıklamalarda bulundu.

Aksaray’daki temaslarının ardından yaptığı açıklamada Kaçar ““Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak sorumluluk bölgemizdeki belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sarıyahşi belediyesi, Ağaçören teşkilatımız, Ortaköy, Gülağaç ve Güzelyurt belediyelerimizi ziyaret etmiştik. Aksaray İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy ve teşkilat üyelerimizle Eskil, Sultanhanı ve Aksaray belediyesinin çalışmalarını değerlendirdik” dedi.

“Belediye başkanlarımıza ve yönetimine halkımıza kazandırdıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diyen Kaçar “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı belediyecilik anlayışı gereği hizmet belediyeciliği, sosyal belediyecilik ve son olarak gönül belediyeciliğinde Türkiye’de çığır açtık, açmaya da devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gerek Aksaray Belediyemiz gerekse de diğer belediyelerimiz hemşehrilerimizin hayat kalitesini arttırma ve beklentilerine cevap verme noktasında Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bugüne kadar üzerlerine düşeni nasıl yerine getirdilerse bundan sonrada üzerlerine düşeni yerine getireceklerdir. Aksaray her seçimde AK Parti’ye ciddi anlamda destek veren ve sahip çıkan bir kentimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da çok özel olarak önem atfettiği bir kentimizdir. İnşallah bu sevgimiz, bu muhabbetimiz bu güzel hizmetlerle pekişerek yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Ev sahipliklerinden dolayı AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy’a ve Belediye Başkanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadın Eğitim Seferberliğinde Son Gün 15 Ekim!Önceki Haber

Kadın Eğitim Seferberliğinde Son Gün 15...

Tarihi Eser Kaçakçıları Eserlerle Birlikte YakalandıSonraki Haber

Tarihi Eser Kaçakçıları Eserlerle Birlik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar