Kamu Kurumları 2022 Hedeflerini Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamu Kurumları 2022 Hedeflerini Anlattı
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında kette hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının performans değerlendirmeleri yapıldı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda kurumlar sunum yaparak 2022 yılı hedeflerini aktardı.

 Kurumların sunumlarının ardından değerlendirmelerde bulunan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu “Hepimizin sorumlulukları var.  Hiçbir makam kalıcı değildir. Gönül köprüleri kurarak Aksaray’ın problemlerini çözmek için kolektif şuuru, ortak aklı ortaya koyacağız. Aksaray ilinde Siyasetin hep ön açıcı pozisyonda olduğunu bu durumunda çalışma ortamına yansıdığını da samimi bir dille ifade etmem gerekir. Bu nedenle sorun ve ihtiyaçlarla ilgili her zaman çözümü konuşacağız. Hepimiz dersimize iyi çalışacağız. Önceliklerimizi çözüp, uzun vadedeki projeleri destekleyerek işlerimizi takip ederek devamını sağlayacağız. Bizim burada bir başarı hikâyesine ihtiyacımız var. Bunu hep beraber yapacağız.” dedi.

“Aksaray Parlayan Bir Merkez Haline Geldi”

Vali Aydoğdu, kurumların yürüttüğü hizmet alanında kendi veri tabanını oluşturmasının önemine dikkat çekti. Aydoğdu “Sayısal veriler yapılacak yatırım ve projelerde bize yol gösterecektir. Kurumunun mevcut durumunu bilen ve alan hakimiyeti olan yönetici hedeflerini bilir ve başarıya ulaşır” diye konuştu. “Geldiğimiz noktada bu kadim şehir artık kendine yetebilen değil Türkiye’yi doyuran bir konuma gelmiştir” diyen Vali Aydoğdu “Tarımsal üretimdeki başarısının yanı sıra merkez OSB’de 12 milyon metrekare alanı tamamen dolmuş, 3 ilçesine OSB Kurulan bir şehirden Aksaray’dan söz ediyoruz. Her alanda bu şehrin gelişimi için gayret gösteren bir yönetim anlayışı ile hep beraber hareket ediyoruz. 2021 yılında yürüttüğümüz projeler meyvesini verdi. Bu da gösteriyor ki Aksaray artık yıldızı parlayan bir merkez konumuna geldi. Bunda kurum müdürlerimizin koordinasyonu çok önemliydi. Bu başarılı çalışmada bu birlikteliğin payı büyük. Önümüzdeki yıl içinde de aynı iş birliği içinde daha iyisini yapmak için tüm çabayı hep beraber göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Belediyesi ÜretiyorÖnceki Haber

Aksaray Belediyesi Üretiyor

Hayvan Pazarında Üretici İsyan EttiSonraki Haber

Hayvan Pazarında Üretici İsyan Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar