Karacaer: “İktidar Partisi Aksaraylıları Hep Çantada Keklik Gördü”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacaer: “İktidar Partisi Aksaraylıları Hep Çantada Keklik Gördü”
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Karacaer, vatandaşların sorunlarını dinleyerek gerekli çözümler için adım atacaklarının sözünü veriyor.

"Aksaray hak ediyor" sloganı ile yola çıkan ve sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Karacaer; Çarşamba Semt Pazarı ve Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelirken, Mercedes-Benz Kamyon Fabrikası'nda işçilerle buluştu.

 

"İktidar Partisi Aksaraylıları Hep Çantada Keklik Gördü"

İktidarın yanlış politikaları yüzünden esnafın vergi, BAĞ-KUR ve SSK primlerini ödemekte zorlandığını, emeklinin açlığa mahkum edildiğini ifade eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Karacaer, "Aksaray halkı 22 yıldır iktidara çuvallar dolusu oylarla destek verdi. Ama maalesef üvey evlat muamelesi ile hak ettiği hizmeti alamadı. İktidar partisi Aksaraylıları hep çantada keklik gördü. Hizmet olmasa da Aksaraylı bize oy verir düşüncesine sahip oldular" dedi.

 

"Şimdiye Kadar Neredeydiniz?

İktidar mensuplarının seçim zamanı sahaya inip vatandaş ziyareti yaptığını söyleyen Karacaer, "Şimdiye kadar neredeydiniz? Bir de 'seçimle ilgili endişemiz yok!' şeklinde dalga geçer gibi beyanda bulunuyorlar. Artık yeter, değişimi hep birlikte yapalım kimse vatandaşın oyu ile kendini seçim kazanmış havasında hissetmesin. İYİ Parti olarak projelerimizle, ekibimizle Aksaray’a hak ettiği hizmeti sağlayacağız" sözlerini kullandı.  Ziyaretlerde esnafın ve vatandaşların desteğini alan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’e; Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İl-İlçe Parti Yönetimi ve Belediye Meclis üyesi A. Adayları eşlik etti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hayırsever Vatandaş, Tarlasını Diyanet Vakfı Aksaray Şubesine BağışladıÖnceki Haber

Hayırsever Vatandaş, Tarlasını Diyanet V...

ABS Transport Aksaray Şubesi AçıldıSonraki Haber

ABS Transport Aksaray Şubesi Açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar