Karacaer: “İnsanları Damacana ve Arıtmalara Muhtaç Ettiler Ama Biz Aksaray'ı Marka Yapacağız!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacaer: “İnsanları Damacana ve Arıtmalara Muhtaç Ettiler Ama Biz Aksaray'ı Marka Yapacağız!”
İYİ Parti Teşkilatı, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Erdem Çubukçu tarafından düzenlenen yemek programında buluştu. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, "Aksaray'ı marka kent yapacağız" dedi.

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Erdem Çubukçu tarafından Tarım Kredi Kooperatif İş Hanı'nda düzenlenen yemekte, İYİ Parti Teşkilatı vatandaşlarla buluştu.

Programa katılarak vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, her zaman esnafın yanında olacaklarına vurgu yaparak, Aksaray için en iyi projeleri kendilerinin ürettiklerini söyledi.

 

"Aksaray’ı Marka Kent Yapacağız"

20 yıldır Aksaray’ın iyi yönetilmediğini, değişimin şart olduğunu ve bu amaçla yola çıktığını ifade eden Karacaer, "Aksaray seçmeninin 20 yıldır mevcut genel iktidara verdiği oyların karşılığını alamadığını, hizmet yapılmadığını, yatırım yapılmadığını hepiniz görüyorsunuz. Biz yepyeni bir ekiple, yepyeni projelerle ve yeni heyecanla inanarak 31 Mart akşamının galibi olacak ekiplerle sizlere hizmet etmeye hazırız. Hepinizi tanıyoruz, sizler de bizi tanıyorsunuz. Aksaray’da bundan sonraki 5 yılda yapılacak projeler hazır. Size birkaç tane projelerimizden bahsedeyim. Aksaray’ı marka kent yapacak bir tramvay projemiz var. Aksaray’la ilgili en güzel projeyi biz yapacağız. Rakiplerimiz de çalışıyor ama bizim gibi heyecan ve istekleri yok. Projeleri de yok. Biz size güveniyoruz. İçme suyuyla ilgili projemizi açıkladık. İktidar ve yerel yönetim, 'Göreve geldiğimiz 2 yıl içinde içme suyu problemini çözeceğiz' demişlerdi. Hiçbir gelişme yok. İnsanları damacana ve arıtmalara muhtaç ettiler. Bu ekonomik krizde vatandaşımıza destek olmak amacıyla sosyal konut projelerimiz var. Alım gücü olmayan vatandaşlarımızı gözetmek zorundayız. Yılda 2 bin, 5 yılda 10 bin konut yaparak yardımcı olmak istiyoruz" dedi.

 

"İnanıyoruz Biz Bu Seçimi Alacağız"

Programda açıklamalarda bulunan İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, "Yaklaşık 36 gün kadar bir süre kaldı seçimlere. Biz iyi gidiyoruz. Allah yolumuzu inşallah açık etsin. İnanıyoruz biz bu seçimi alacağız. 14 Mayıs seçimlerine bakılacak olursa da Aksaray merkezde AK Parti’yle ve İYİ Parti arasında çok fark yoktu. Ben inanıyorum bu farkı da kapatacağız. Sokakta vatandaştan aldığımız izlenim de bu yönde. Adayımızın iyi projeleri var, iyi bir kadromuz var. Oy verirken eğer tercihinizi kadroya, projeye, adaya göre verecek olursanız biz sizin oyunuzu alırız. Çünkü kazanacak aday da bizde, kadro da bizde. Biz Tuğrul Karacaer ile omuz omuza gelecek dönemde Aksaray’a hizmet etmek istiyoruz. Ben yaklaşık 9 aydır milletvekiliyim. Aksaray’ımızın birçok sorununu, sıkıntısını dile getiriyoruz Meclis'te, fakat biz yanımız eksik. Bu noktada Tuğrul Karacaer ile bu eksikliğimizi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı. Programa İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer'in yanı sıra; İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, Meclis Üye Adayları ve esnaflar katılım gösterdi. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kiracı, Evini Ateşe Verip Kayıplara KarıştıÖnceki Haber

Kiracı, Evini Ateşe Verip Kayıplara Karı...

Yıldırım: “İlk Önceliğimiz Evimizdeki Maçları Kazanmak”Sonraki Haber

Yıldırım: “İlk Önceliğimiz Evimizdeki Ma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar