Karacaer'den Noter Onaylı Vaatler! "En Düşük Belediye İşçisi Maaşı Net 35 Bin TL Olacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacaer'den Noter Onaylı Vaatler! "En Düşük Belediye İşçisi Maaşı Net 35 Bin TL Olacak"
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, noter onaylı imzalamış olduğu taahhütname ile Aksaray Belediyesi’nde en düşük işçi maaşını net 35 bin TL yapacağının müjdesini verdi.

 İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray Belediyesi çalışanlarının mağdur edilmeyeceğini garanti altına alarak, noter onaylı bir taahhütname imzaladı ve en düşük işçi maaşının 35 bin TL olacağını duyurdu.

Aksaray Belediyesi'nde hiçbir çalışanın mağdur edilmeyeceğini belirten Başkan Adayı Karacaer imzaladığı taahhütnamede, seçilmesi durumunda uygulamayı planladığı politikaları bir bir sıraladı. 

Verdiği Vaatleri Noter Taahhüdüyle Garanti Altına Aldı

7 maddeden oluşan noter onaylı taahhütnamede hiçbir Aksaray Belediyesi çalışanını işten çıkarmayacağının sözünü veren Karacaer, "Hiçbir Aksaray Belediyesi çalışanının keyfi olarak görev yerini ve sorumluluğunu değiştirmeyeceğim. Aksaray Belediyesi’nde en düşük işçinin maaşını 35.000 TL yapacağım. Aksaray Belediyesi çalışanlarımızın mesai ücretlerini zamanında ödeyecek ve sosyal haklarını eksiksiz karşılayacağım. Aksaray Belediyesi’ne mevsimlik işçi statüsünde işe alınıp 12 ay boyunca çalıştırılan işçilerimizi daimi işçi statüsüne alacağım. Aksaray Belediyesi çalışanlarının yemek ücretlerini devletin belirlediği rakamın altında bırakmayacağım. Aksaray Belediyesi ile Sendikalar arasında yapılacak olan toplu iş sözleşmelerinde enflasyon farkını sözleşmeye dahil edeceğim" ifadelerine yer verdi.

"Taahhütlerimi Yerine Getiremediğim Takdirde Bir Sonraki Dönem İçin Aday Olmayacağım"

5 senelik görev süreci boyunca bu maddeleri eksiksiz şekilde yerine getireceğine ilişkin olarak söz veren Karacaer, noter onaylı taahhütte, "Görev sürem sonunda bu taahhütlerimi yerine getiremediğim takdirde bir sonraki dönem için aday olmayacağımı beyan eder, Aksaraylı hemşehrilerime söz veririm" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski Emniyet Amiri MOSSAD Ajanı ÇıktıÖnceki Haber

Eski Emniyet Amiri MOSSAD Ajanı Çıktı

Yeşilay Haftası'nda, ASÜ'den "Gelecek Hepimizin" EğitimiSonraki Haber

Yeşilay Haftası'nda, ASÜ'den "Gelecek He...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar