Karacaer’den OSB’ye Raylı Sistem Müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacaer’den OSB’ye Raylı Sistem Müjdesi
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi'ni şehre bağlayan yoldaki yoğunluğu kendi aracı ile çeken İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, "Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesini "Hafif Raylı Sistem" ile Aksaray’a bağlayacağız" dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, "Aksaray Hak Ediyor" sloganıyla seçim çalışmalarına devam ediyor. Karacaer, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi yol güzergâhı başta olmak üzere, şehir merkezinde uzun süredir yaşanan ulaşım sorununu çözmek için önemli projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 

"Şehrimizin Trafik Sorununa Odaklanıyoruz"

Organize Sanayi Bölgesi ulaşım projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, "Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ulaşım projesini hak ediyor. Organize Sanayi Bölgesini ve Yeni Sanayi Sitesi'ni, Hafif Raylı Sistemle Aksaray’a bağlayacağız. Şehrimizin trafik sorunlarına odaklanıyoruz. Özellikle akşam saatlerinde yoğun trafik yaşanan Acem Caddesi ve Selçuk Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa Şehit Üsteğmen Gökhan Delen alt geçidini inşa edeceğiz. Alparslan Türkeş Bulvarı'nı ve Acem Caddesini Birbirine bağlayan kavşakta oluşan trafik yoğunluğunu gidermek için Alparslan Türkeş alt geçidi inşa edeceğiz. Organize Sanayi Bölgesi Ulaşım projelerimizle, gelişen ve büyüyen Şehrimizin en önemli sorunlarından biri haline gelen trafik ve ulaşım güvenliği sorunu tarihe karışacaktır.  Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesini şehrimize bağlayan 11 kilometrelik yolda 3 ayrı alt geçit ve Hafif Raylı Sistem projemiz ile trafik sorununu tarih olacaktır" dedi. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, görev başına geldiğinde şehirdeki trafik yoğunluğunu azaltacağını ifade ederken, toplu taşıma olanaklarını ve raylı sistemleri geliştirmek için de birçok projeyi hayata geçireceğini belirtti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOBB Aksaray GGYK, TOBB Konya GGYK Heyetini AğırladıÖnceki Haber

TOBB Aksaray GGYK, TOBB Konya GGYK Heyet...

Başkan Aktürk: “Allah Bizlere Bir Daha Böyle Acılar Yaşatmasın”Sonraki Haber

Başkan Aktürk: “Allah Bizlere Bir Daha B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar