Karatay: "Aksaray'a Daha Çok Hizmet Edeceğimize İnanıyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karatay: "Aksaray'a Daha Çok Hizmet Edeceğimize İnanıyorum"
2014-2017 yılları arasında AK Parti Aksaray İl Başkanlığı döneminde, Aksaray Tıp Fakültesi başta olmak üzere yeni devlet hastanesi ve birçok yatırımın Aksaray'a gelmesinde büyük katkıları olan Abdulkadir Karatay, "Siyasetçilerin asli görevi, bulundukları konumlar içerisinde iline ve hemşehrilerine en iyi hizmeti getirmek için çalışmaktır" ifadelerini kullandı

2017 yılında AK Parti İl Başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra uzun bir sessizlik dönemi geçiren Karatay, yaklaşan yerel seçimler öncesi yoğun bir şekilde ziyaretlerini sürdürüyor. Karatay, ziyaretleri kapsamında gazetemiz Anadolu Ekspres İmtiyaz Sahibi Harun Atalay'a önemli açıklamalarda bulundu.

 

“AK Parti Hükümetlerinin Aksaray'a Ciddi Katkıları Bulunmuştur”

Siyasetten hiçbir zaman kopmadığını belirten Karatay, AK Parti'de 3 yıllık il başkanlık görevi boyunca önemli kazanımlar sağladıklarını ifade ederek, "Siyaset, memlekete ve Millete hizmet etmenin en önemli aracıdır. Siyasette ekibiniz ne kadar güçlü ise lobiniz ne kadar sağlamsa Bulunduğunuz bölgeye o kadar faydanız dokunur. AK Parti hükümetlerinin Aksaray'a ciddi katkıları bulunmuştur. Tabii biz il başkanı olarak teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile yatırım programlarında olmayan birçok hizmeti Aksaray'a kazandırdık. Aksaray Devlet Hastanesi ve Tıp Fakültesi başta olmak üzere ilçe ve beldelerimizin yolları o zamanki siyasetteki uyum ve ahenk ile memleketimize kazandırılmış sadece birkaç yatırımdır" dedi. 

Siyasetten asla kopmadığını da söyleyen önceki dönem AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay, "Bizden sonra bayrağı devralan dava arkadaşlarım da Aksaray için ciddi anlamda güzel çalışmalar yapmıştır" ifadelerini kullandı. 

 

 “Aksaray'a Daha Çok Hizmet Edeceğimize İnanıyorum”

Önümüzdeki ay içerisinde AK Parti'nin Olağan Kongresi olduğunu belirten Karatay, "AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız önümüzdeki kongrede AK Parti'nin gelecekteki yönetim kadrosunu belirleyecek ve şekillendirecek. Bununla birlikte diğer siyasi partilerin de kongreleriyle ülkemizin 2024 Mart genel seçimlerinden sonraki siyasi şekillenmeyi ve yapılanmayı göreceğiz. Bizler dava adamıyız. Sizin de bildiğiniz gibi MÜSİAD İl Başkanlığının ardından 3 yıl çok başarılı bir AK Parti İl Başkanlığı dönemimiz oldu. Aksaray'ın siyasi hayatında güzel dokunuşlarımız olduğuna inanıyorum. Öyle ki biz bu güzel ilde doğup yaşayanlar olarak Aksaray'a ve Aksaraylılara daha çok hizmet edeceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu. 

 

“Önemli Olan Mevki Makam Bittikten Sonra da Bu Şehirde, Bu Halkın İçinde Olmak”

MÜSİAD Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı döneminde Aksaraylılar ile çok yakın ilişkiler kurduğunu belirterek, "Evet uzun bir sessizliğin ardından birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızı, STK başkanlarımızı, dostlarımızı yoğun bir tempo ile çalışırken bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımızı da ziyaret ediyorum. Mevkiler makamlar geçicidir. Ama bu ziyaretlerinde görüyorum ki dostluklar baki. Bir kahvenin kırk yıl hatrı devam etmekte demek. Güzel dokunuşlar yapıp insan biriktirmişiz. Hep söylemişimdir siyasette mevki makam bittikten sonra da bu şehirde bu halkın içinde olmak gibisi yoktur" şeklinde konuştu.

 

Asla Geri Adım Atmayan Başarılı Bir İl Başkanıydı”

Abdulkadir Karatay'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Harun Atalay da, "2014-17 yılları arası çok zorlu yıllardı. Terör örgütü FETÖ darbe girişimi ve ardından yaşanan süreçlerinde AK Parti il başkanlığı yapan Kadir Karatay'ı net ve düz kimliği ile biliriz. Görev süresi boyunca herkesin asli işini yapması gerektiği konusundaki çalışmalarını yakından takip ettik. Bürokrasinin elini güçlendiren siyasetin müdahil olması gereken yerlerde asla geri adım atmayan başarılı bir il başkanıydı. Bundan sonraki siyasi hayatında kendisine başarılar diliyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekonomik Güven Endeksi Eylül’de Yüzde 1,3 ArttıÖnceki Haber

Ekonomik Güven Endeksi Eylül’de Yüzde 1,...

Siyah Beyazlılar Galibiyet Orucunu Bozmak İstiyorSonraki Haber

Siyah Beyazlılar Galibiyet Orucunu Bozma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar