Karaveli'den Taraftara Destek ve Sabır Çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaveli'den Taraftara Destek ve Sabır Çağrısı
Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Aksaraysporlu taraftara seslenerek, "Sevgili 68 Aksaray Belediyespor taraftarları, desteğinize ve sabrınıza ihtiyacımız var" dedi.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, yeni sezonun ilk maçının öncesinde siyah beyazlı taraftara seslendi. Vazgeçmeyen bir takım oluşturmak için çalıştıklarını ifade eden Karaveli, yaşanacak olan sürecin gerçekçi hedefleri göstereceğini de belirterek, taraftardan destek istedi.

 

"Samimiyete ve İlgiye Karşılık Verebilmek İçin Çalışıyoruz" 

Yeni sezonun 68 Aksaray Belediyespor için güzel geçmesini temenni eden Karaveli, "Beni bu kulübe getiren şahsıma ve ekibime gösterilen samimiyete ve ilgiye karşılık verebilmek için çalışıyoruz. 10 Temmuz 2023'ten bu yana tesislerimiz yenilendiği için Kızılcahamam'da çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

"Vazgeçmeyen Takıma En Uygun Oyuncuları Bulmak İçin Değişiklikler Yaparak Lige Hazırlandık" 

"Yeni lige yeni takım oluşturmanın zor süreç olduğunu deneyimledik" diyen Karaveli, "Yönetim kurulumuzun desteği ile koşullarımıza en uygun takımı oluşturmaya çalıştık. Aksaray halkına söz verdiğimiz vazgeçmeyen takıma en uygun oyuncuları bulmak için kadromuzda değişiklikler yaparak bu hafta başlayacak lige hazırlandık" açıklamasında bulundu.

 

"Desteğinize ve Sabrınıza İhtiyacımız Var" 

 68 Aksaray Belediyespor taraftarlarına çağrı yapan Karaveli, "Desteğinize ve sabrınıza ihtiyacımız var. Oyunun ve takımın gücüne inanarak antrenmanlarımızı yapıyoruz. Siyah beyaz formayı sizin kadar heyecanla üzerine giyecek ve sahip olduğu futbol değerlerini son düdüğe kadar sahaya yansıtacak bir oyuncu topluluğuna sahipsiniz. Öncelikle ayaklarımızı bulunduğumuz yere sağlam basacağız. Süreç bize gerçekçi hedefleri gösterecektir. Şehrimize ve taraftarımıza kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kredi Kartı ve Ticari Kredi Kullananlara Kötü HaberÖnceki Haber

Kredi Kartı ve Ticari Kredi Kullananlara...

2. Lig Serüveni BaşlıyorSonraki Haber

2. Lig Serüveni Başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar