Kaşlı: Aksaray’ın Her Köşesine Adım Attık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı: Aksaray’ın Her Köşesine Adım Attık
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerini ziyaret ederek 14 Mayıs seçimlerinde partilerine gösterilen teveccühe teşekkür etti.

Aksaray’ın her köşesinde MHP’ye büyük ilgi gösterildiğini söyleyen Kaşlı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde aynı azim ve kararlılıkla Aksaray’ın, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek vereceğini kaydetti. 

Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç ve MHP yönetimi ile birlikte ilçe esnaflarını ziyaret eden Kaşlı, “Aksaray’ımızı TBMM'de temsil ederken 27. dönemde çalışma arkadaşlarımızla önceliğimiz her zaman hemşehrilerimizin kendisi olmuş hiçbir zaman partisi olmamıştır. Ziyaretlerimizde halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve samimiyet bunun en güzel örneğidir” dedi.

 

Ağaçören Devletinin Ve Milletinin Yanındadır 

Ağaçören’e 27. Dönem milletvekilliği döneminde de çok kez ziyaretler gerçekleştirdiğini, 28. Dönem seçimlerinde aday olduğu süreçte de sık sık geldiğini ifade eden Kaşlı, “Şimdi Ağaçören halkımıza partimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etmek için geldik. Aksaray’da adım atmadığımız hiçbir ilçe, belde, köy, mahalle yok. Yeni dönem vekilliğimde de halkımızla olan bağımızı koparmayacağız. Bizim derdimiz Aksaray, bizim derdimiz Türkiye’dir. Samimiyetle ve tüm gücümüz ile milletimizin yanında; Aksaraylı hemşehrilerimizin 7 gün 24 saat hizmetlerinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

‘Sözünü Aldığımız Tüm Yatırımlar Takip Edeceğiz’ 

Ağaçören’le ilgili acil olarak yapılması gerekli bir takım yatırımlar için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve yeni dönemde sözünü aldıkları bu yatırımların takipçisi olacaklarını ifade eden MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Ağaçören halkımızın sağlık alanında yaşadığı sorunlara ilişkin olarak Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’yı ziyaret etmiştik. İlçemize tekrar devlet hastanesi açılması noktasında söz almıştık. Yine ilçemizin kapatılan adliye teşkilatının tekrar kurulabilmesi için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret ederek taleplerimizi iletmiştik. Yeni dönem milletvekilliğimde ilçemize bu yatırımların kazandırılması için tüm teşkilatımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

‘Tek Derdimiz Aksaray’ımıza, İlçelerimize Hizmet Etmektir’ 

Ağaçören’in ardından Sarıyahşi’ye geçen Kaşlı, burada da büyük ilgiyle karşılaştı. Sarıyahşi halkına da partilerine ve Cumhur İttifakı’na gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Kaşlı, “Bizim kapımız önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde partilimiz olan veya olmayan tüm hemşehrilerimize açıktır. Ben önceki dönem vekilliğimde, adaylığımda Sarıyahşi’ye çok defa geldim. Sel, fırtına, dolu gibi yaşanan bir takım doğal olaylar sonrasında bu bölgedeki çiftçilerimizin mağduriyetlerini dile getirmek ve sorunlarına çözüm bulmak adına geldim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sıklıkla geleceğim. Bizim tek derdimiz Aksaray’ımıza, ilçelerimize en güzel şekilde hizmet etmektir” diye konuştu.

 

‘Aksaray Dik Duruşunu 28 Mayıs’ta Tekrar Sandığa Yansıtacaktır’ 

Ağaçören ve Sarıyahşi’den Cumhur İttifakı’na çok yüksek destek olduğunu söyleyen Kaşlı, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığının 2. tur seçimleri vardır. Tüm kalbimle inanıyorum ki; Aksaray bu dik ve dirayetli duruşunu daha da perçinleyerek iradesini sandığa yansıtacaktır. Aksaray inşallah vatanına ve milletine bir kez daha güçlü bir şekilde sahip çıkacak, Lider Ülke Türkiye’nin geri döndürülemez yürüyüşüne güç katacaktır.” Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da Her Geçen Gün Artıyor! İşte Araç Sayısı: 145 BinÖnceki Haber

Aksaray’da Her Geçen Gün Artıyor! İşte A...

Canlı Hayvan Pazarında Üreticilerin Sorunlarını DinlediSonraki Haber

Canlı Hayvan Pazarında Üreticilerin Soru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar