Kent Markalama Projesi İle Aksaray'ın Kültürel ve Tarihi Mirasları Tanıtılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kent Markalama Projesi İle Aksaray'ın Kültürel ve Tarihi Mirasları Tanıtılacak
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, Cumhurbaşkanlığı iletişim Daire Başkanlığı bünyesinde başlatılan "Kent Markalama Projesi" çalışması kapsamında, Aksaray'da bulunan basın kuruluşlarını ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Başlatılan proje hakkında Müdür Taşkıran; Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyet Başkanı Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay'ı ziyaret ederek, Kent Markalama Projesi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Kent Markalama Projesi, Şehirlerin Değerlerini Öne Çıkaracak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taşkıran, ziyarette yaptığı açıklamada; Konya, Aksaray, Karaman'ın uluslararası alanda güçlü konumda olduğunu ifade ederek, Kent Markalama Projesi ile şehrin benzersiz kimliğini öne çıkarmayı, yatırım çekmeyi, turizmi canlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Başarılı bir kent markalama sürecinin; yerel yönetim, iş dünyası ve toplumun iş birliğiyle şekillendiğini belirten Taşkıran, hedef kitleye etkili bir şekilde ulaşma hedefleri doğrultusunda çabaladıklarının altını çizerek, bu kapsamda şehir markalama çalıştayları düzenleneceğini söyledi.

 

"Basın Mensuplarımızın Çalışmalarını Kolaylaştırıcı Tedbirler Almaya Devam Ediyoruz"

Dezenformasyonla mücadele konusuna da değinen Taşkıran; dezenformasyonla mücadeleyi ulusal güvenlik meselesi ve insanlığa karşı işlenen bir suç olarak gördüklerini belirterek, iletişim tabanlı saldırılara karşı mücadele etmede kararlı olduklarını vurguladı ve "Çok katmanlı güvenlik risk ve tehditlerine karşı iletişim sahamızın güvenliğini sağlama konusunda kararlılığımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın haber alma hakkını korurken, basın mensuplarımızın çalışmalarını kolaylaştırıcı, mesleki itibarlarını güçlendirici tedbirler almaya devam ediyoruz" dedi.

 

"Kent Markalama Projesi, Aksaray'ın Tanıtımında Büyük Katkılar Sağlayacak

Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay da, Bölge Müdürü Taşkıran'ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aksaray bir açık hava müzesi ve Aksaray'ın dünyaca bilinen Ihlara Vadisi markasının yanı sıra tanıtıma ihtiyaç duyulan birçok markası bulunuyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'nın yapmış olduğu bu çalışma, yerinde bir çalışma olmuş. Sayın Bölge Müdürümüz Taşkıran, yapılan çalışmalar hakkında bize ayrıntısıyla bilgi verdi. Biz de Aksaray'ın tarihi ve kültürel yapısında muazzam miraslar olduğunu ve hem Aksaray'ın hem ülkemizin tanıtımında çok büyük katkılar sağlayacağını kendilerine ilettik. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'nın yapmış olduğu yerinde çalışmalara, biz de gazeteciler olarak nasıl katkı sunabileceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunduk" açıklamasını yaptı. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Geleceğin Modern Aksaray'ı, İrfan'la Olur”Önceki Haber

“Geleceğin Modern Aksaray'ı, İrfan'la Ol...

Dinçer: “Gerçek Belediyecilik Vizyonu İle Hizmetlerimiz Devam Edecek”Sonraki Haber

Dinçer: “Gerçek Belediyecilik Vizyonu İl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar