Kiledere’de Tis Sevinci

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kiledere’de Tis Sevinci
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca Belediye-İş Sendikası ile Kiledere Belediyesi arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındığını duyurdu.

Karaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza atmış bulunmaktayız. Yapılan 2 yıllık sözleşme ile işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapılmıştır. İşçilerimizin alın teri kutsaldır. Bizler için emek en yüce değer ve yaşamın en önemli parçasıdır. Toplu iş sözleşmemizdeki amacımız, insanca yaşanabilir bir ücret almaktır. Sendika olarak işçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarını savunmak ve hakkı olanı almak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Toplu iş sözleşmesi süresince sendikaya, emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı Kiledere Belediye Başkanımız Sayın İsmail Tereci’ye teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“İmkânlar Dâhilinde En Üst Oran”

Başkan Tereci ise; “Gecesini gündüzüne katarak büyük bir eforla çalışan emekçilerimizin emeklerinin karşılığını almalarını temin etmek amacıyla imzaladığımız sözleşme; mali, sosyal haklar ve ücret iyileştirmelerini içermektedir. Belediye olarak her zaman emekçilerimizin alın terinin karşılığını eksiksiz vermenin düşüncesi içinde olduk. İşçilerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Görüşmeler sırasında belirlediğimiz oran, belediyemizin imkânları dâhilindeki en üst orandır. İşçi kardeşlerimiz için iyi bir kazanım olduğu kanaatindeyim. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi sözleşmelere imza atarız. Toplu iş sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polis Zehir Tacirlerinin EnsesindeÖnceki Haber

Polis Zehir Tacirlerinin Ensesinde

 Hamile Anneyle Kara Saplanan Ambulansı Ekipler Kurtardı  Sonraki Haber

 Hamile Anneyle Kara Saplanan Ambulansı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar