Kırılma maçında hedef final!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırılma maçında hedef final!
Misli.com 2. Lig'i hedefleyen 68 Aksaray Belediyespor, Play-Off sürecinde finallere kalabilmek için, yarın deplasmanda kritik mücadeleye çıkacak.

Misli.com 3'üncü Lig'de Play-Off heyecanı, yarın oynanacak Yarı Final mücadeleleri ile devam edecek. Şampiyonluğu fırsatını elinde kaçırmasının ardından, Play-Off yolundan 2'nci Lig'i hedefleyen 68 Aksaray Belediyespor, yarın deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile kozlarını paylaşacak. Bursa'da Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynanacak olan bu zorlu randevu saat 16.00'da başlayacak.

 Karşılaşmayı Antalya bölgesinden üst klasman hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını ise Muhammet Yumak ve Mehmet Şengül yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Oran.

Misli.com 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta sezonu 53 puanla 4. Sırada tamamlayan 68 Aksaray Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor ile Play-Off Çeyrek Final turunda eşleşen temsilcimiz sahasında rakibine 2-1'lik skorla yenildi. Ancak rövanş mücadelesinde, önemli bir dönüşe imza atarak Düzcespor'u deplasmanda 3-0'lık net bir skor ile geçerek, Play-Off Yarı Final bileti alırken, Yarı Final rakibi ise Bursa Yıldırımspor oldu. Kendi evinde Yarı Final ilk maçında temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, Mahmut Güleç'in golüyle 1-0 yenen Bursa temsilcisi, avantajı elinde bulunduruyor. Bursa'daki zorlu randevuda Bursa Yıldırımspor’a galibiyet ve beraberlik, finallere katılabilmek için yeterli olacak. Karşılaşmanın 1-0 temsilcimiz lehine sonuçlanması halinde maç uzatmaya gidecek. 68 Aksaray Belediyespor’da Ömer Yıldırım son maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

4 Takım Finallere Gidecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirlediği statüye göre; 4 grubun yer aldığı Misli.com 3'üncü Lig'de, yarı final mücadelelerinin ardından her gruptan bir takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Toplam 4 takım arasında final müsabakaları; 1'inci Grup ile 2'nci Grup; 3'üncü Grup ile 4'üncü Grup eşleşecek şekilde tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Final müsabakalarının ardından, 2 takım daha TFF 2. Lig'e yükselmeye hak kazanacak. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mutfak yangını korkuttuÖnceki Haber

Mutfak yangını korkuttu

Motosiklet araca çarptı: 1 yaralıSonraki Haber

Motosiklet araca çarptı: 1 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar