Klasik Arabasının Üstüne Çıkıp Filistin'e Destek İstedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Klasik Arabasının Üstüne Çıkıp Filistin'e Destek İstedi
Aksaray Ebulfeyz Elçibey Caddesi, diğer ismiyle Kafeler Caddesi'nde klasik aracının üzerine çıkan bir şahıs, kafelerde oturan vatandaşlara bağırarak, Filistin için destek istedi.

Aksaray Ebulfeyz Elçibey Caddesi, diğer ismiyle Kafeler Caddesi olarak bilinen ve kafelerin yoğun olduğu alana gelen bir vatandaş, klasik aracını yolun ortasına park ederek üstüne çıkarak bağırmaya başladı.  Olay Pazar günü akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Caddedeki kafe ve restoranlarda yemek yiyen ve bir şeyler içen vatandaşlara tepki gösteren şahıs, "Arkadaşlar bakın biz ümmeti Müslüman olarak Filistin'de ölen kardeşlerimize üzülüyoruz değil mi? İsrail ve dış ülkelerin buraya geleceğini biliyor muyuz?" diye bağırdı. Kafe ve restoranlarda vakit geçiren vatandaşlara seslenen şahıs, "Burada mutlu musunuz, huzurlu musunuz? Filistin'de neler oluyor haberiniz var mı?" diyerek bağırmaya başladı. 

 

"Gitmek İsteyenleri Filistin'e Götürmek İstiyorum"

Bekçiler, aracın üzerine çıkan şahsı ikna etmeye çalışırken, şahıs da telefon numarasını bekçilere vermeye çalıştı. Bu sırada bağırmayı sürdüren vatandaş, "Aksaray benim, 6 milyon liralık mal varlığım var. Mal varlığımı satıyorum. Kudüs'e gitmek isteyen tüm Müslüman ve insanları Kudüs'e götürmek istiyorum. 3 tane aracım var, bir inşaatım, bir iş yerim var. Hepsi vatanıma ve Müslümanlara helali hoş olsun. Bizim orada bir savaşla sorunumuz yok. Biz orada savaş yapamayız doğru muyuz? Ama oradaki kardeşlerimizin yaralarını sarmak zorundayız. Sosyal medyayı açın bakın herkes eğleniyor, çıplak çıplak erkekler burada herkes eğleniyor. Gitmek isteyenleri Filistin'e götürmek istiyorum" dedi. Bekçiler, bağıran vatandaşı ikna ederek aracının üzerinden indirerek, ifadesini almak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ertürk, Özgür Özel'in A Takımına SeçildiÖnceki Haber

Ertürk, Özgür Özel'in A Takımına Seçildi

KGK 3. Küresel Medya Buluşması TamamlandıSonraki Haber

KGK 3. Küresel Medya Buluşması Tamamland...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar