Kop’tan 2023 Yılı Mali Destek Çağrı Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kop’tan 2023 Yılı Mali Destek Çağrı Programı
‘KOP Mali Destekleri Çağrı Programı’ KOP İdaresi Başkanlığı tarafından 2023 yılında finansman desteği sağlayacağı projelerin belirlenmesi için başlatıldı. Sulama, tarım ve hayvancılık alanlarında kabul edilecek proje başvurularında alt limit 200 bin TL, üst limit ise yaklaşık 30 milyon TL olarak belirlendi.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı; Küçük Ölçekli Sulama Programı (KOP KÖSİP), Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (KOP TEYAP), Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Programı (KOP KIRSAL), Hayvancılık Altyapısının Geliştirilmesi Projesi (KOP HAYVANCILIK) ve Tarımsal Araştırmalar Projesi (KOP TARIMSAL ARAŞTIRMA) için 2023 yılı Mali Destek Çağrı Programı’nı başlattı. KOP Bölgesi’ndeki; tüm kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları ve üretici örgütlerinin proje başvurusu yapabileceği KOP Mali Destekleri Çağrı Programı, tarım ve hayvancılık projeleri için 26 Ağustos’a, sulama projeleri için ise 30 Kasım mesai bitimine kadar devam edecek. İstihdamı ve rekabet gücünü artırıcı her türlü projeye finansman desteği sunduklarını söyleyen KOP İdaresi Başkan vekili Murat Karakoyunlu, destek programlarında kurumlar arası iş birliğini teşvik ettiklerini, projelerin ortak bir havuzda toplanacağını belirtti.

“KOP Destekleriyle Bölgede Dönüşümü Sağlıyoruz”

Karakoyunlu sözlerini şöyle sürdürdü: “KOP İdaresi Başkanlığı olarak bölgemizi oluşturan illerimizdeki yaklaşık 4 milyon 500 bin insanımızın ihtiyaçlarını önemsiyoruz. İl il, ilçe ilçe hatta köy köy birbirinden farklı ve o bölge insanının ihtiyacını önceleyen projelere finansman destekleri sunuyoruz. Sağladığımız proje destekleri ile kırsal nüfusun refah seviyesinin artırılması ve hatta istihdam artırıcı desteklerle tersine göçün yaşandığını görmek bizleri mutlu ediyor” dedi. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Böbrek Yetmezliklerinin Tedavisi İçin Yeni Bir Proje GeliştiriliyorÖnceki Haber

Böbrek Yetmezliklerinin Tedavisi İçin Ye...

Şantaj Suçundan Aranan Şahıs YakalandıSonraki Haber

Şantaj Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar