Köylümüzün çiftçimizin her zaman yanındayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köylümüzün çiftçimizin her zaman yanındayız
Vali Hamza Aydoğdu beraberinde İGM Başkanı Mehmet Tüzün IGM Meclis Üyesi Veysel Yıldız, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Tarım İl Müdürü Bülent Kaplan ve beraberindeki heyetle Kazıcıktolu köyünde incelemede bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'tan Kazıcıktolu köyü ile ilgili bilgi alan Vali Aydoğdu geçiminin büyük bir kısmını tarım ve hayvancılıkla sağlayan Aksaray’da tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin her zaman yanında olduklarını belirtti. Vali Aydoğdu İl Özel İdare çalışmaları ile birlikte ilimizdeki köylerin eksiklerini ivedi bir şekilde karşıladıklarını belirterek “Köydeki yaşamı desteklemek en önemli hedeflerimizden bir tanesi. Bugün şehirde ne varsa köylerimizde de var ve olmaya da devam edecek. Soframızda bulunan bütün nimetlerin topraktan üreticiden direkt soframıza gelmesinde emeği büyük olan işçiliği üreticilerimizin ve köylerimizin her zaman yanında olacağız” dedi. Aydoğdu “Aksaray'ı bir an evvel kırmızı kategoriden turuncu, sarı ve mavi kategoriye geçirebilmemiz için bütün kurumlarımızda yoğun çalışma tempomuzu sürdürüyoruz. Köylerimizde bu kapsamda ekiplerimiz daha hassas bir şekilde denetimlerini devam ettirmektedir. Elbirliği ile normal yaşama dönebilmek için hep birlikte bu süreci aşacağız” ifadelerini kullandı.

Teşekkür Etti

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak Vali Aydoğdu’nun Kazıcıktolu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Aksaray'da üretici ve çiftçinin en büyük destekçisi olan Sayın Valimiz ve İl Özel İdare Genel Sekreteri’mizin de gayretli çalışmalarıyla köylerimizde İl Genel Meclisimizin desteği ile çok verimli çalışmalar yapmaktadırlar. Kendilerine her alanda verdikleri destekten dolayı ve ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yakalanan 3 gaspçı tutuklandıÖnceki Haber

Yakalanan 3 gaspçı tutuklandı

Pandemi kadınların yükünü daha da artırdıSonraki Haber

Pandemi kadınların yükünü daha da artırd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar