Kule AVM'nin Tacı AGİTAŞ Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kule AVM'nin Tacı AGİTAŞ Açıldı
Aksaray'ın toptan ve perakende gıda sektörünün markası Kule Alışveriş Merkezlerinin farklı bir konsept ile Aksaray'da hizmete sunduğu AGİTAŞ, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yolu üzeri 131. Cadde Yeni Sanayi girişinde büyük bir coşkuyla açıldı.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yolu üzeri 131. Cadde Yeni Sanayi girişinde, Kule Alışveriş Merkezlerinin yeni konsept ile hizmete sunduğu AGİTAŞ, coşkulu bir açılışa ev sahipliği yaptı. 

Açılışa Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri, STK başkanları, il protokolü, çok sayıda davetli ve vatandaş katılım gösterdi. AGİTAŞ'ın muhteşem açılışında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan ve oğulları Emre, Ömer ve Osman Ünalan davetlilerini karşılayarak yakından ilgilendiler.

"Yerel Market ve Üreticilerimize Ne Kadar Destek Verilirse İlimizin Büyümesine Çok Büyük Katkıda Bulunur"

Aksaray'ın en büyük toptan ve perakende mağazası unvanını elinde bulunduran AGİTAŞ'ın açılışında konuşan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, yerel mağazacılığın ve yerel ürün satışının önemine vurgu yaparak, "Gitmiş olduğum her toplantıda ve her yerde söylüyorum, açılışını yapmış olduğumuz AGİTAŞ, Aksaray'ımızın gıda sektörünün öncü kuruluşu Kule Alışveriş Merkezlerinin farklı bir mağaza konsepti ile karşımıza çıkmıştır. 22 yılı aşkındır Aksaray'ın gıda sektörüne ve ticaret hayatına çok önemli katkıları bulunan Ünalan ailesini huzurlarınızda tebrik ediyorum. Yerel marketlerimize ve yerel üreticilerimize ne kadar destek verilirse, ilimizin büyümesine çok büyük katkıda bulunur. Burada bütün basın huzurunda Aksaray ile esnaflarımızın vatandaşlarımızın yerel marketlere ve yerli ürünlere özen göstermesini istiyorum" dedi.

"Çok İsabetli ve Güzel Bir Yatırım Olmuş"

Kule Alışveriş Merkezlerinin vizyonuna da değinen Başkan Koçaş, "Organize Sanayi ve yeni sanayinin kuruluş aşamasında böylesi bir yatırım yapıldığı zaman birçok insan, 'burada bu iş olur mu' demişti. Şimdi görüyoruz ki çok isabetli ve güzel bir yatırım olmuş. Bu anlamda Aksaray'ın gıda sektörünün öncü kuruluşu Ünalan ailesi ve Kule Alışveriş Merkezlerinin yaptığı bu çalışmalar aynı sektördeki diğer arkadaşlarımıza da örnek olur. Aksaray'ın ne denli geliştiğini ve büyüdüğünü gösteren bir vizyon anlayışı ile buradayız. Yeni işlerimizin Aksaray'ımıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" açıklamasında bulundu.

"Ünalan Ailesine Aksaray'ın Ticaretin ve Üreticisine Katkılarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz"

Borsa Başkanı Hamit Özkök de yaptığı konuşmada, "22 yıl önce 'bu şehirde doğmanın bir bedeli var' diye doğduğu şehre yatırım, iş ve istihdam sağlayan Ünalan ailesi, Aksaray'ın öz sermayesi bir marketi Aksaray'a kazandırdı. Bugün 10 şubesi 200'ün üzerinde çalışanıyla Aksaray'a hizmet etme şuuru ile hareket eden, girişimci ruhu, vizyonu ve cesaretiyle Aksaray'ı kurumsal marketçilik anlayışı ile tanıştıran, Mehmet Ünalan ve oğullarını şehrin öz sermayesi sloganı ile çıktığı bu yolda, yerel üreticilerin ürünlerine önem vererek tarımsal ürünlerimize ağırlık vermeleri, Aksaray'ın ticaretine ve üreticisine katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve kutluyoruz. Bu iş yerimizin de Aksaray'ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, Ünalan ailesine başarılar diliyorum" dedi.

"Toptan ve Perakende Satışında Vizyon Ortaya Koyan Önemli Bir İş Yerimizi Açıyoruz"

Açılışta konuşan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, "İlimizin en önemli zincir marketlerinin sahibi girişimcimiz, iş insanımız Ünalan ailesinin büyük bir yatırımın açılışında bulunmaktayız. Aksaray'da vatandaşlarımızın tercih ettiği Kule Alışveriş Merkezlerimizin devamı olan AGİTAŞ'ı, Ülkü Kuruyemiş ve Balbadem markalarını da bünyesinde bulundurarak ürün yelpazesini genişletmesi ile birlikte toptan ve perakende satışında yeni bir vizyon ortaya koyan önemli bir iş yerimizi açıyoruz" sözlerine yer verdi.

"Gıda Sektörüne Yeni Bir Değer ve Vizyon Katacak Bir İşletmemiz"

AGİTAŞ'ın sadece sanayi bölgesine değil Aksaray'ın tamamına hitap edecek bir işletme olduğunu ifade eden Dinçer, "Maşallah gördüğümüz kadarıyla çok kapsamlı bir alışveriş merkezi olmuş. Gıda sektörüne yeni bir değer ve vizyon katacak bir işletmemiz. Tüm Ünalan ailesini, müteşebbislerimizi ve çalışanlarını tebrik ediyor; Aksaray'ımıza ucuz, kaliteli, toptan fiyatına perakende ürünleri satıp hizmetlerini vereceklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Aksaraylı hemşehrilerimize ve ticaret dünyasına hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tüm protokol ve misafirlerle birlikte dualar eşliğinde kurbanlar kesilerek, Aksaray'ın en büyük toptan ve perakende mağazası olan AGİTAŞ'ın açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Dinçer, STK başkanları ve misafirler, açılıştan sonra mağazayı gezerek AGİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan'dan bilgi aldı. Kule Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan, "AGİTAŞ'ın açılışına özel 3 gün sürecek muhteşem fiyatlar, Aksaray halkının hizmetinde olacak" açıklamasında bulunarak, Aksaraylıları davet etti. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer: "Söz Verdiğimiz Gibi İyi Günde Kötü Günde Vatandaşlarımız Yanındayız"Önceki Haber

Dinçer: "Söz Verdiğimiz Gibi İyi Günde K...

Taşpazar Mahallesinde Yangın Çıktı: Komşular Yangın Söndürme Tüpüyle Müdahale ettiSonraki Haber

Taşpazar Mahallesinde Yangın Çıktı: Komş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar