Kulislerde yankılanıyor “Bu yönetim bu takımı hem küme düşürür hem batırır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kulislerde yankılanıyor “Bu yönetim bu takımı hem küme düşürür hem batırır”
TFF 3. Lig 2.Grup’ta 6. hafta futbol müsabakasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a  3-1 yenilen temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, 6 hafta sonunda topladığı 7 puanla ligde 12 sırada yer alırken Malatya'da alınan farklı mağlubiyetten dolayı spor kamuoyu ayaklandı.

 

Hafta içi Malatya deplasmanı öncesi Dağılgan Spor Tesisleri'nde yapılan idman sonrası spor kamuoyuna açıklamada bulunan Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in 3 maçta 9 puan hedefini daha ilk maçta tutturamaması sosyal medyada tepkilere neden  oldu. Taraftar grupları Ceviz’e yönetim kurulu üyelerine çok geç olmadan “derhal” istifa çağrısında bulundu. Taraftar grupları sosyal medyada yapmış olduğu açıklamada; başarısızlığın faturasını Teknik Direktör Mustafa Ceviz’e keserek, sezon başından itibaren transfer komitesi başta olmak üzere yapılan birçok yanlış olduğunu ve bir an evvel önüne geçilmesi gerektiğini hatırlatıp siyah-beyazlı yönetime çağrıda bulundu.

 

“YÖNETİMDEN GEREKLİ ADIMLARI ATMASINI BEKLİYORUZ”

 

Taraftarlar yaptıkları açıklamada “Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz alınan kötü sonuçlar sonunda ligde istediği konuma ulaşamayarak büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Sezon başında belediyenin ve yönetim kurulunun tam desteği ile takımın kurulmasında baş faktör şüphesiz Mustafa Ceviz’dir. Taraftarlar olarak mağlubiyetlerin ve ruhsuz oyunun baş mimarı Mustafa Ceviz ile bu yolda başarıya ulaşamayacağımız aşikardır. Yönetimden gerekli adımların atılmasını Aksaray Belediyespor’umuzun iyiliği için istiyoruz” ifadelerine yer verdi. Öte yandan Malatya ve alınan kötü sonuçlardan dolayı Aksaray Belediyespor yöneticilerinin de moralinin bozuk olduğu ve çarşamba günü oynanacak Düzcespor maçı sonrası radikal kararlar alabilecekleri iddia edildi. Aksaray Belediyespor'un yönetimi arasında da büyük problemler ve fikir ayrılıkları olduğu da gelen haberler arasında yer alırken yönetim kurulunda birkaç üyenin istifa noktasına geldiği ve birçok yönetim kurulu üyesinin istifa mektuplarının ceplerinde olduğu iddia edildi. Spor kamuoyunun ise kendi aralarında “Bu yönetim bu takımı hem küme düşürür hem de batırır” dediği kulislerden gelen bilgiler arasında yer alıyor. Haber: Harun ATALAY


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VALİ AYDOĞDU VE ÖĞRENCİLERİN MİLLİ MAÇ HEYECANIÖnceki Haber

VALİ AYDOĞDU VE ÖĞRENCİLERİN MİLLİ MAÇ H...

Çarptığı Adamın Başında Ölmesin Diye AğladıSonraki Haber

Çarptığı Adamın Başında Ölmesin Diye Ağl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar