MHP Aksaray Belediye Meclis Üyesi Listesi, Yıldızlar Geçidi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Aksaray Belediye Meclis Üyesi Listesi, Yıldızlar Geçidi!
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Meclis Üyesi listesi son şeklini aldı. MHP'nin Aksaray için oluşturduğu listede, çok önemli ve etkili isimlerin olduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kadar partiler, belediye meclis üye liste çalışmalarını tamamladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve MHP yönetiminin, 31 Mart yerel seçimlerinde seçime gidecek olan belediye meclis üye listesine son şeklini verdikleri öğrenildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Listesi Şampiyonlar Ligi Gibi 

MHP Belediye Meclis Üyesi listesinin şampiyonlar ligi gibi olduğu öğrenilirken, edinilen bilgiye göre MHP'de bir önceki dönem belediye meclis üyelerinin büyük bir kısmıyla yollar ayrıldı. 

Önceki dönem Belediye Meclis Üyesi ve MHP Grup Başkanı Mehmet Yardımlı 1. sıra MHP Belediye Meclis Üyesi adayı olarak listede yerini korurken, ikinci sırada Meriç Keskin, üçüncü sırada Çiğdem Er, dördüncü sırada Ayhan Özkök ve beşinci sırada Hakan Ülkü, altıncı sırada Hasan Bayraktar ve yedinci sırada Yunus Emre Özdemir yer aldı. İlk 5'te yer alan isimlerin yanı sırada Aksaray iş dünyasında başarılı olmuş birçok iş insanı da MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak'ın yakın mesai ve yol yürüyeceği isimler olarak listede yer aldı. 

Kulislerden edinilen bilgilere göre, ilk 10 içerisinde Yusuf Çalışan, Yunus Abaklı, Oğuzhan Gür'ün de olduğu öğrenilirken, Ülkü Ocaklarından yetişen gençlerin bulunduğu seçkin ve genç bir listenin oluşturulduğu öğrenildi.

 

Oluşturulan Listelerde Kadınlara, Pozitif Ayrımcılık Uygulandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis ve il genel meclis üyesi listesinde grup başkan vekilleri dışında, listenin tamamının yeni isimlerden oluştuğu öğrenilirken, yine belediye kontenjan meclis üyelerinin yüzde sekseninin kadın belediye meclis üyelerinden oluştuğu bilgisine ulaşıldı. MHP'nin üye listesini en kısa sürede kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yarı Finaldeyiz!Önceki Haber

Yarı Finaldeyiz!

Polis, Alkollü Sürücüye Ceza YağdırdıSonraki Haber

Polis, Alkollü Sürücüye Ceza Yağdırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar