MHP Aksaray Teşkilatı parkede kozlarını paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Aksaray Teşkilatı parkede kozlarını paylaştı
MHP Aksaray teşkilatı, sportif faaliyetler kapsamında düzenlenen geleneksel voleybol etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlikte dayanışma ve teşkilat ruhu ön plana çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanlığı, teşkilat içi dayanışmayı güçlendirmek ve sportif faaliyetleri teşvik etmek amacıyla geleneksel hale getirdiği voleybol etkinliğini düzenledi.

MHP Aksaray Teşkilatı parkede kozlarını paylaştı

“Her alanda çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi sürdürüyoruz”

İl Başkanı Burhanettin Karataş’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte teşkilat mensupları dostluk ve centilmenlik içerisinde mücadele etti. Organizasyonun ardından katılımcılara tatlı ve su ikramında bulunan İl Başkan Yardımcıları Ali Can ile Erdoğan Altındal’a teşekkür edildi.

MHP Aksaray Teşkilatı parkede kozlarını paylaştı

“Birliğimiz daim, davamız baki olsun”

MHP Aksaray İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, teşkilatın yalnızca siyasi alanda değil, sosyal ve sportif faaliyetlerde de birlik ruhunu güçlendirmeye devam ettiği belirtilerek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikamette; birlik, beraberlik ve kararlılıkla her alanda çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Birliğimiz daim, davamız baki olsun” ifadelerine yer verildi.

Haber: Aynur Altunışık


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mendil kapmacada şampiyonluğu kimselere bırakmadıÖnceki Haber

Mendil kapmacada şampiyonluğu kimselere...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar