MHP Teşkilatına 300 Yeni Kadın Üye Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Teşkilatına 300 Yeni Kadın Üye Katıldı
Giderek güçlenen bir yapıyla 31 Mart seçimlerine hazırlandıklarını söyleyen MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, "Bugün itibariyle 300 yeni üye kazandık. Bu üyelerimizin tamamı kadınlardan oluşuyor. Her geçen gün büyüyen, teveccüh gören partimiz Aksaray’ın seyrini değiştirecek projelerle geliyor” dedi.

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, dün Aksaray’da bine yakın kadını ziyaret ederek, "Güçleriyle dünyayı aydınlatan, sevgiyle dokunan, başarılarıyla ilham veren tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkanı İrfan Çıtak, Aksaraylı 300 kadın ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir araya geldi. Yapacakları projelere değinen Çıtak, toplumda kadının önemine vurgu yaptı.

"Partimiz, Aksaray'ın Seyrini Değiştirecek Projelerle Geliyor"

Giderek güçlenen bir yapıyla 31 Mart seçimlerine hazırlandıklarını söyleyen Çıtak, "Bugün itibariyle 300 yeni üye kazandık. Bu üyelerimizin tamamı kadınlardan oluşuyor. Her geçen gün büyüyen, teveccüh gören partimiz Aksaray’ın seyrini değiştirecek projelerle geliyor. Bu büyüme, bizleri çok mutlu ediyor. Partimizin her bir üyesinin katkısıyla, esnafımızla, işçimizle, işverenimizle, tüm vatandaşlarımızla el ele vererek Aksaray’ımıza hizmet edeceğiz" dedi.

Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Konusunda İstişarelerde Bulunduk"

Yapılan etkinliğe ilişkin de bilgilendirmelerde bulunan Çıtak, "Etkinlikte kadınların toplumdaki rolünü güçlendirmek için yapılması gereken çalışmaların yanı sıra, kadınların karşılaştığı sorunlara çözüm bulma konusunda da fikir alışverişi yaptık. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi, eğitim olanaklarının artırılması ve iş hayatında kadınların daha fazla yer alabilmeleri için neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuzeyin Sultanları, Sarıyer’e Set VermediÖnceki Haber

Kuzeyin Sultanları, Sarıyer’e Set Vermed...

Başkan Aktürk: "Hedefimiz 31 Mart Akşamı Yeni Bir Başarı Öyküsü Yazmaktır"Sonraki Haber

Başkan Aktürk: "Hedefimiz 31 Mart Akşamı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar