Milletvekili Kaşlı: “Türkiye Cumhuriyeti Bugün 2023 Lider Ülke Türkiye İdealine Yaklaşmıştır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaşlı: “Türkiye Cumhuriyeti Bugün 2023 Lider Ülke Türkiye İdealine Yaklaşmıştır”
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Cumhuriyetin 100. yılının anlam ve önemine değinerek, "Bu büyük milletin, 100 yıl boyunca gösterdiği azmi ve kararlılığı, geleceğe taşımak en büyük sorumluluğumuzdur" ifadelerini kullandı.

 Milletvekili Kaşlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla birlikte Cumhuriyetin de bir asrı geride bırakmasının heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, Türkiye'nin bu tarihle birlikte esareti yıkarak hürriyeti kucakladığını söyledi.

"Milletimiz, Bağımsız Bir Devlet Kurmuş, Esareti Yıkmış ve Hürriyetini Kucaklamıştır"

Cumhuriyetin 100. yılının Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin zaferle sonuçlandığı tarihi bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Kaşlı, "Türkiye Cumhuriyeti, 29 Ekim 1923 tarihinde kurulduğunda, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan şanlı tarihimize yakışır bir bağımsızlık ve müreffeh bir sürecin başlangıcını simgeliyordu. Bu süreçte, ulusal egemenlik ilkesi temelinde milletimiz, kendi kaderini tayin etme hakkını kullanarak bağımsız bir devlet kurmuş, esareti yıkmış ve hürriyetini kucaklamıştır" dedi.

"Türkiye Cumhuriyeti Bugün 2023 Lider Ülke Türkiye İdealine Yaklaşmıştır"

"Milletimizin azmi ve kararlılığı, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği emsalsiz ve onurlu mücadele sayesinde, Türkiye Cumhuriyeti bugün 2023 Lider Ülke Türkiye idealine yaklaşmıştır" diyen Kaşlı, "Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaştığımız bugünü geçmişteki şanlı zaferlerimizi, ulusal birlik ve beraberlik ruhu içinde kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak, onları daha da ileriye taşımak ve genç nesillere aktarmak bizlerin en asli vazifesidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler attığımız her adımda ülkemizin birlik ve bütünlüğünü koruma, milli değerlerimize sahip çıkma, milletimizin refahını artırmayı hedeflemekte ve bu minvalde hoşgörü, adalet ve demokrasiyi daima hedeflerimiz ile bütünleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

"Türk Milletinin Birlik ve Bütünlüğünü Güçlendirmek İçin Her Bir Vatandaşımız Daha Çok Çalışmalıdır"

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Türkiye'yi çok daha büyük hedeflere taşımak için çalışmayı sürdüreceklerini belirten Kaşlı, "Bu büyük milletin, 100 yıl boyunca gösterdiği azmi ve kararlılığı, geleceğe taşımak en büyük sorumluluğumuzdur. Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve daha da ileriye taşımak için; Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü güçlendirmek, daha aydınlık ve müreffeh yarınlara ulaşması için, ecdadımızın bizlere yadigarı bu yüksek şuur ve idealle her bir vatandaşımız, gencimiz daha çok çalışmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığımız için al bayrağımızda al kan olan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında tüm Aksaraylı hemşehrilerimi, evlerine ve iş yerlerine şanlı bayrağımızı asarak en güçlü şekilde bu kutlu başlangıca adım atmaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyetisyen Yüksel: “Bu Vücut Tipine Sahip Olanların Hastalık Riski Diğerlerine Göre Daha Fazla”Önceki Haber

Diyetisyen Yüksel: “Bu Vücut Tipine Sahi...

Başkan Dinçer: “Azmimiz Ve İnancımızla Birlikte Nice 100 Yıllara”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “Azmimiz Ve İnancımızla B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar