Milletvekili Turan Yaldır İlk Ziyaretini Aksaray Şehitliği'ne Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Turan Yaldır İlk Ziyaretini Aksaray Şehitliği'ne Yaptı
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Milletvekili Yeminini etmesinin ardından ilk ziyaretini Aksaray Şehitliği’ne ve Ülkücü Şehit Şevki Demir'in kabrine yaptı.

Yaldır, "Milletimiz için, Aksaray’ımız için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Haydi, Bismillah" dedi.

 

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Milletvekili Genel Seçimi sonucunda, Aksaray'dan seçilen İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Meclis'te yemin etmesinin ardından ilk ziyaretini Aksaray Şehitliği'ne ve Ülkücü Şehit Şevki Demir'in kabrine yaptı. 

 

"Onlara Olan Borcumuzu, Türkiye’yi Bir Cennet Bahçesine Çevirerek Ödeyeceğiz" 

Türk milletinin, Cumhuriyeti bu vatan toprağını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerine borçlu olduğunu ifade eden Yaldır, “Bugün bizler siz kıymetli milletimizin vekili olabiliyorsak, ‘Türkiye'miz var olsun’ diye sönen birer ateş olan aziz şehitlerimize borçluyuz. Biz onlara olan borcumuzu, Türkiye’yi bir cennet bahçesine çevirerek ödeyeceğiz" dedi.

 

"Onlar Sen Rahat Uyu Diye Canını Ortaya Koyan, Türkiye Var Olsun Diye Sönen Birer Ateşti" 

Vatan toprağı için hayatını kaybeden şehitlerin, Türkiye'nin var olması, Türk halkının rahat uyuması için sönen ateşler olduğunu belirten Yaldır, "Onlar, oğuldu, eşti, babaydı, dosttu, sevgiliydi, kardeşti. Geride, vatan sağ olsun diyen babalar var. Geride, evlat hasretiyle yanan analar var. Geride, sevdiklerini kaybetmiş eşler, nişanlılar, sevgililer var. Geride, bir daha babasını göremeyecek evlatlar var. Ülkemizin bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canından vazgeçen bütün şehitlerimiz ile hayatını kaybeden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Aksaray'ımız İçin Durmadan, Yorulmadan Çalışacağız" 

Aksaray Şehitliği’ne ve Ülkücü Şehit Şevki Demir’in kabrine yaptığı ziyarette, şehitlere dualarını eden Yaldır, "Milletimiz için, Aksaray’ımız için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Haydi, Bismillah…” açıklamasında bulundu. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray'ın Şampiyonlar Ligi Bu Düğünde Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Aksaray'ın Şampiyonlar Ligi Bu Düğünde B...

Küresel Gazeteciler Konseyi'ne Çekya İlgisiSonraki Haber

Küresel Gazeteciler Konseyi'ne Çekya İlg...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar