Normalleşmeyle birlikte kamp malzemesi satışları arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Normalleşmeyle birlikte kamp malzemesi satışları arttı
Evde kapalı kalmaktan sıkılan vatandaşlar normalleşme sürecinde kamp malzemelerine yoğun ilgi gösteriyor.

Normalleşme süreciyle birlikte tatil için kamp alanlarını daha fazla tercih etmeye başlayan vatandaşlar, yaz aylarının gelmesiyle de kalabalıktan uzak geçirebileceği alternatif tatillere yöneldi. Otel ve pansiyon gibi kalabalık tatil mekânlarından uzaklaşmak isteyenler, kamp çadırlarına rağbet göstermeye başladı.

 

Vatandaş Kendini Doğa Verdi

Son iki aydır kamp malzemelerine yoğun talep gerçekleştiğini söyleyen Kamp malzemeleri satan Caner Yiğit, “İşlerimiz çok yoğun. Normalleşmeyle beraber insanlar kendilerini doğaya verdi. Evde bunalan insanlar kendisini dışarıya, açık havaya atarak doğayla iç içe oldu. İnsanlardan uzak göl kenarları, ormanlar, ağaçlı piknik merkezleri gibi alanları tercih ediyorlar ve orada günü birlik veya bir kaç gün kalıyorlar. Kapalı alanlardan ziyade açık alanlar tercih ediliyor. Vatandaş şehirden uzaklaşmış ve kendilerini doğaya vermiş durumdalar.  Son iki aydan beri ciddi anlamda yoğun bir talep gerçekleşiyor” dedi. 

“Çadır Tatili Ekonomik Bir Tatil Kültürü”

Çadır tatilinin otel kültürüne nazaran daha ekonomik tatil kültürü olduğunu belirten Yiğit, “Kamp sadece çadır değil çadırla beraber hamak, sandalye, şişme yatak, kamp alanında kullanılabilecek kap, ocak, çadır içi aydınlatma gibi aksesuarlar da talep çok yoğun. Ayrıca hobi olarak da balık tutmak için balık malzemelerine talep de oldukça yoğun. Bu ilgi de her geçen gün kat ve kat artarak devam etmekte. Çadır tatili ekonomik bir tatil kültürü. Otel kültüründe bu iş hem daha maliyetli oluyor ve bir yere sabit olarak bağlanmak durumundasınız. İnsanların rahat kullanabilmesi için kendisine uygun çadırı seçmesinde de fayda var. Mümkün olduğu kadarıyla aile sayısından artı bir, artı iki daha fazla hacme sahip çadırı tercih etmeleri gerekiyor. Sosyal mesafe normal şehir yaşantısında nasıl korunuyorsa, kamp alanlarında da aynı şekilde özen gösterildiği takdirde insanlar tedirgin olmadan ve gönül rahatlığıyla kalabilirler. Fiyatlarımızda çok uygun bir çiftin kamp malzemeleri 500-2000 lira arasında değişmektedir. Özelliğe ve kaliteye göre fiyatlar değişmektedir” diye konuştu. Haber: Gamzenur Eryılmaz


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskil İlçesi Latife Hanım Anaokulu Doğalgaz Dönüşüm İşiÖnceki Haber

Eskil İlçesi Latife Hanım Anaokulu Doğal...

Yaz aylarında spor yaparken nelere dikkat edilmeliSonraki Haber

Yaz aylarında spor yaparken nelere dikka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar