Öğretmenlere Önlük Jesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmenlere Önlük Jesti
<p><strong>&nbsp;</strong>Koronavir&uuml;s pandemi tedbirleri kapsamında 7 ay &ouml;nce y&uuml;z y&uuml;ze eğitime verilen aranın ardından ders başı yapan &ouml;ğrenciler heyecanla sınıfları doldurdu.</p>

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu da öğrencileri ilk ders gününde yalnız bırakmadı. Cumhuriyet İlkokulunda öğrencilerle sınıfta buluşan Vali Aydoğdu. İlk dersi önlük giyerek verdi.

Dersinde sevgi başlığını işleyen Aydoğdu Aksaray genelinde tüm öğretmenlere önlük hediye ederek, zorunlu olmasa da giymelerini rica etti. Farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren Vali Aydoğdu, “7 ay sonra, bu pandemi sürecinden sonra okulların açıldığı ilk gün, bunu samimi olarak söylemem gerekiyor. Öğrencilerimiz kadar heyecanlıyız. Çünkü eğitim ne kadar uzaktan olursa olsun yüz yüze eğitimin yerini tutmaz. Onun için bugün Cumhuriyet İlkokulunda yeni eğitim öğretim yılının açılışını yapıyoruz. Bir de biz ilk kez bir uygulama başlatacağız. Aksaray Valiliği bugün öğretmenlerimize önlük hediye ediyoruz, bütün öğretmenlerimize. Öğretmenlerimiz istediği kıyafetle okula gelsinler. Ama derse girerken valilik ve milli eğitim müdürlüğü olarak biz öğretmenlerimize bir önlük hediye edelim ve öğretmenlerimiz derse girerken bu önlükleri giysinler, çıkarken de önlüklerini çıkarsınlar. Bunun sebebi de şu, bir farkındalık oluşturalım istedik. Belki Aksaray’dan bir model olur bu, bütün Türkiye’ye yayılır diye düşündük”  ifadelerini kullandı.

“Sosyal Medyayı Ve Dünyayı Takip Edin”

Vali Aydoğdu verdiği dersin ardından öğrencilerle kısa bir süre sohbet etti. Öğrencilere hediyeler veren ve öğretmenlerle de görüşen Vali Aydoğdu dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmelerden öğretmenlerin mutlaka haberdar olması gerektiğini, yenilikleri takip etmeleri gerektiğini ifade ederek sosyal ağların da önemine dikkat çekti. Vali Aydoğdu “Sizler elinizdeki İl Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere ilçelerimizi ve kurumlarımızı takip edin habersiz kalmayın” ifadelerini kullandı.

Aydoğdu Öğretmenlere sosyal medya kullanmaları ve hesap açmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Varank: “241 Farklı Desteğine Tek Tıkla Ulaşabilirsiniz”Önceki Haber

Bakan Varank: “241 Farklı Desteğine Tek...

Aksaray’da Kısa Ve Orta Vadede Büyük Bir Deprem Olası DeğilSonraki Haber

Aksaray’da Kısa Ve Orta Vadede Büyük Bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar