Olmuyor Olmuyor Evinde Olmuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Olmuyor Olmuyor Evinde Olmuyor
TFF 3. Lig 4. Grup’ta 16. Haftaya lider giren Aksaray Belediyespor, Kelkitspor ile Dağılgan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Lider 68 Aksaray Belediyespor mutlak galibiyet için kendi sahasında Kelkitspora. Karşı zorlu bir 90 dakika için santrada ilk vuruşu gerçekleştirdi.

Maçın 8. dakikasında Kelkit Belediyesporlu 29 sırt numaralı formasıyla mücadele eden Enes Ocak takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın 9. dakikasında temsilcimiz Aksaray Belediyespor'un başarılı Kaptanı İbrahim Konuksever sakatlanarak yerini Taha Şahin'e bıraktı.

Zorlu mücadelede Kelkit Belediyespor ilk dakikalarda bulduğu golün sağladığı motivasyon ile daha atak bir futbol sergilerken maçın ilk 30 dakikasında temsilcimiz Aksaray Belediyespor iki tehlikeli atağı dışında rakip Kelkit Belediyespor kalesinde tehlikeli atak gerçekleştiremedi.

Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Kelkit Belediyespor orta saha ve kanatları çok çabuk geçerek temsilcimiz Aksaray Belediyespor karşısında üstün bir futbol sergilerken 40'ıncı dakikada Kelkit Belediyespor futbolcu net gol pozisyonundan yararlanamadı.

İlk yarıda karşılaşmaya daha iyi konsantre olmuş, ayağa pas yapan, hızlı çıkan, defansına yardım eden bir Kelkit Belediyespor göze çarptı. İlk 45 dakikanın normal süresine 1 dakika uzatma süresi eklendi. Uzatma süresinde de sonuç değişmedi 68 Aksaray Belediyespor ilk 45 dakika sonucunda soyunma odasına 1-0 mağlup döndü.

Penaltıyı Kaçırdı

Her iki takım da ikinci 45 dakikaya oyuncu değişikliği ile başladı. İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor karşılaşmanın 55. dakikasına kadar adeta rakip Kelkit Belediyespor’u orta saha ve ceza sahasına hapsetti. İkinci yarının ortaları ve sonlarına doğru her iki takım da kontra ataklarla gol yollarını ararken, Kelkit Belediyesporlu futbolcular sıkça sakatlandı. Oyunu sıkça durduğu 85 dakikada temsilcimiz Aksaray Belediyespor bir penaltı kazandı. 6 sırt numaralı formasıyla oynayan oyuncumuz Gürcan Gözüm penaltıyı gol ile sonuçlandıramadı.

Duraklamalar nedeniyle karşılaşmanın normal süresine hakem 5 dakika uzatma süresi ekledi.

Ligin ilk yarısını kendi evinde mağlubiyetle kapatan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 30 puanla ve averaj ile ilk yarıyı 3. Sırada tamamladı. Karşılaşmanın ardından taraftarların bir kısmı Teknik Direktör Tiryaki ve futbolculara tepki gösterdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
LİDER İLK YARIDA 0-1 MAĞLUPÖnceki Haber

LİDER İLK YARIDA 0-1 MAĞLUP

Pandemide Sanal Müzeler Büyük İlgi GördüSonraki Haber

Pandemide Sanal Müzeler Büyük İlgi Gördü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar