Osman Başbuğ, Ereğli Cumhuriyet Başsavcı Vekili oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osman Başbuğ, Ereğli Cumhuriyet Başsavcı Vekili oldu
Aksaray’ın Gülağaç ilçesinden Osman Başbuğ, HSK Kararnamesi ile Ereğli Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine başsavcı unvanı kadrosuyla atandı.

Gülağaçlı Osman Başbuğ, HSK Kararnamesi ile Ereğli Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine atandı.

Aksaray’ın Gülağaç ilçesinden yetişen hukukçu Osman Başbuğ’un yeni görev yeri belli oldu. Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yayımlanan kararname kapsamında Başbuğ, Ereğli Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine atandı.

Başbuğ’un yeni görevine başsavcı unvanı kadrosuyla getirildiği belirtildi.

Gülağaç’ta memnuniyetle karşılandı

Osman Başbuğ’un HSK Kararnamesi ile Ereğli’de önemli bir göreve atanması, memleketi Gülağaç’ta da memnuniyetle karşılandı.

İlçe halkı ve Başbuğ’un yakınları, yeni görevi dolayısıyla kendisini tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Başbuğ’un üstlendiği yeni görevin yargı camiası, Ereğli ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akkaş Yaylası’nda ot yangını paniğiÖnceki Haber

Akkaş Yaylası’nda ot yangını paniği

Eskil’den uluslararası tanıtım ve yatırım atağıSonraki Haber

Eskil’den uluslararası tanıtım ve yatırı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar