Oyların Rengi Başka Ama Temenniler Ortak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oyların Rengi Başka Ama Temenniler Ortak
Aksaray'da siyasi partilerin milletvekilleri ve il başkanları oylarını kullandı. Milletvekilleri ve tüm il başkanlarının oyları tabii ki farklıydı ancak milletvekilleri ve siyasi parti il başkanları sonuçların Aksaray'a hayırlı olmasını temenni etti.

Aksaray'da yerel seçim heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Kıyasıya mücadele veren siyasi partilerin Milletvekilleri ve il başkanları, vatandaşlık görevini yerine getirerek oylarını kullandı.

Altınsoy: “Demokrasi Şöleni İçerisinde Gerçekleşen Bir Seçim Olsun”

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy Kamber Gülizar Demir İlkokulu’nda 1306 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Milletvekili Altınsoy burada yaptığı açıklamada, “Oyumuzu Kullandık; Vatanımıza, Milletimize ve Şehrimize Hayırlı Olsun. Birbirimizi kırmadan, incitmeden, demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşen bir seçim olsun” dedi.

Aydoğdu: "Sandık Namustur, Vakit Sandıklara, Demokrasimize Sahip Çıkma Vakti"

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu oyunu kullandı. Sandık görevlilerini, müşahitleri, güvenlik güçlerini ve oy kullanan vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Aydoğdu, "Sayımlar bitene kadar sandıkların başından ayrılmıyoruz. Vakit sandıklara, demokrasimize sahip çıkma vakti! Vakit, gerçek belediyecilik vakti. Sandık namustur, AK Parti aziz milletimizin iradesi olan sandığa sahip çıkmak için tüm kademeleri ile sahada" sözlerini kullandı.

Kaşlı: "Seçimin Sonucu Ne Olursa Olsun, Kazanan Aksaray Olsun"

31 Mart Mahalli İdareler seçimi için oyunu kullanan MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Seçimin sonucu ne olursa olsun kazanan Aksaray olsun" dedi. 31 Mart yerel seçimleri için Milletvekili Kaşlı, Kılıçaslan İlkokulu'nda oyunu kullandı. Oy kullanımı sonrası açıklama yapan Milletvekili Kaşlı, seçim sonuçlarının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Türkiye adına önemli bir seçim gerçekleştirildiğini ifade eden Kaşlı, "Ülkemiz bugün tarihi seçimlerinden birini yapıyor. Biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Demokrasimize, Aksaray’ımıza, Ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçimin sonucu ne olursa olsun kazanan Aksaray olsun dilek ve temennisiyle tüm hemşerilerime samimiyetle selamlarımı muhabbetlerimi iletiyorum" sözlerini kullandı.

Yaldır: “Oylarını Kullanmaya Davet Ediyorum”

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır ise Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Milletvekili Turan Yaldır oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada; “Hemşerilerimizi sandığa gitmeye ve oylarını kullanmaya davet ediyorum. Sandıktan çıkan sonuçların Aksaray’ımıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

"Tüm Vatandaşlarımızı Vatandaşlık Görevini Yerine Getirmeye Davet Ediyoruz"

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, 19 Mayıs İlkokulu’nda 1302 no’lu sandıkta oyunu kullanarak, "Tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı vatandaşlık görevini yerine getirmeye ve oylarını kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

"Oyumuzu Kullandık"

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ise 15 Temmuz Ortaokulu'nda oyunu kullanarak, “Oyumuzu kullandık okul sorumlu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum " ifadelerini kullandı.

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun

CHP İl Başkanı Bilal Özdemir ise Hasandağı Ortaokulu 2011 nolu sandıkta oyunu kullanarak, "Vatandaşlarımız, vatandaşlık görevlerini yerine getirsinler. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla seçime katılım yoğun bir şekilde devam ediyorum. Seçim sonuçlarının Aksaray için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

"Aksaray'ımızın Makûs Talihinin Değişeceği Tarihi Bir Güne Tanıklık Ediyoruz"

İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen ise Cahit Zarifoğlu Ortaokulunda oyunu kullanarak, "Değişim için, birlikte yönetmek için tüm hemşehrilerimizi sandığa oy kullanmaya davet ediyoruz. 6 aylık çalışmamızın hasat zamanı geldi. Sonuçların şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aksaray’ımızın makûs talihinin değişeceği tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya sandıklara davet ediyorum" dedi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çıtak: "31 Mart Zaferi Bizimdir"Önceki Haber

Çıtak: "31 Mart Zaferi Bizimdir"

Emniyet, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Atan Motorları AffetmediSonraki Haber

Emniyet, Trafik Güvenliğini Tehlikeye At...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar