ÖZKÖK “Aksaray’ın Marka Şehir Olmasında Medya Çalışanlarının Emeği Çok Büyük”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BORSA Başkanı Hamit Özkök, Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda, kentte görev yapan medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

 Sivil Toplum Kuruluşları Tarım Platformu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinlikte, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkan Emin Koçak ve DSYB Başkanı Bekir Kayan ve DKKYB Başkanı Mahmut Aktürk konuşma yaptı. 

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök yaptığı konuşmada, "STK kurumları, Bürokrasi ile, kurumlarıyla ve basınıyla ayrışmamız mümkün değil. O birliği beraberliği sağlamak adına, burada görüyoruz ki yüreği memleketi ile çarpan, işini seven insanların olduğu şehirde yaşamanın bir bedeli var" diyerek basın mensuplarını tebrik etti. 

Aksaray'ı Marka Şehir Yapacağız

 Aksaray'ın Türkiye'de farklı iller arasında olarak bir marka haline gelmesinin önemli olduğunu söyleyen Özkök, "Bu güne kadar yaptığınız çalışmaların yakınen içerisindeyiz hepinizi tebrik ediyorum. Memleket bizim, memleketimize ne kadar değer katarsak hep beraber katacağız. Biz STK kuruluşları olarak şehrimiz için ne iyi ise onun peşinde olacağımıza söz verdik. Bundan sonra da bir sürece giriyoruz, bu süreçte Aksaray’ı marka şehir yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Aksaray'ı daha ileri taşıyabilmek için gayret edeceğiz

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak da basın mensuplarının gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, "12 senedir beraberiz. Basın, hem ilimiz hem de ülkemiz için çok değerli ve kıymetlidir. Aksaray’ı iyi haberler ile ön plana çıkarıyorsunuz ve çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bundan sonra da tarım platformu ve siz basın mensuplarımız ile Aksaray’ı daha ileri taşıyabilmek, daha iyi hizmet verebilmek için beraber gayret edeceğiz" dedi.

Sizler, Bizlerin Eli Kulağısınız

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Başkanı Bekir Kayan da sözlerine basın mensuplarını kutlamakla başlarken, "Sizlerin Aksaray için emeğiniz çok büyük. Sizler, bizlerin eli kulağısınız. Bütün basın mensuplarının gününü kutluyorum" sözlerine yer verdi. 

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği (DKKYB) Başkanı Mahmut Aktürk de yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. İnşallah kaleminiz haktan hukuktan adaletten ayrılmaz. Halkın haber alma özgürlüğü var. Sizler de bu işlerde çalışıyorsunuz ve ne zorluklar yaşıyorsunuz bunları da biliyoruz. Haber yapılırken neye göre, kime göre yapıldığı önemli. Haberi yaparsanız bir taraf kızıyor yapmazsanız diğer taraf kızıyor. İşiniz gerçekten çok zor ama sizler doğruları yazmaya devam edeceksiniz. Halkın doğru habere ve gerçeklere ulaşabilmesi için, sizin çok büyük emekleriniz var. Sizleri önemsiyor, destekliyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz." Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Hamza Aydoğdu: “Aksaray Tüm Güzellikleri Gösteren Bir İlimiz”Önceki Haber

Vali Hamza Aydoğdu: “Aksaray Tüm Güzelli...

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy İstifa EttiSonraki Haber

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy İst...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar