Rahim Doğanay Oda Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rahim Doğanay Oda Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Aksaray Sanayisinde 10 yıldan fazladır hizmet veren Rahim Doğanay Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası’nın 10 Ocak’ta yapılacak Oda Başkanlığı Seçimlerinde, Aksaray esnafını daha iyi temsil edebilmek amacıyla aday olduğunu açıkladı.

Aksaray’da hizmet veren madeni sanatkârları ve tamircileri temsil eden önemli birlik kuruluşlarından Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası yönetim kurulunun olağan başkan seçimi, 10 Ocak Pazartesi günü yapılacak.  Aksaray sanayisinde birçok üyesi bulunan Oda’nın başkanlık seçimlerine aday olduğunu açıklayan Sanayi Esnafı Rahim Doğanay “Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası’nın 10 Ocak'ta yapılacak oda seçimlerine ben ve sizlerin içerisinden çıkacak birbirinden kıymetli yönetim kurulu üyelerimizden oluşan listemizle adaylığımı açıklıyorum. Tamircilerimizin ve sanayici esnafımızın talep ve sorunlarının tüm platformlarda en iyi şekilde dile getirilerek, ilimizin sanayisinin gelişmesi ve esnafımızın hak ettiği emeğinin karşılığını alabilmesi için her platformda haklarını savunmak aday olduğumu. İfade ediyorum” dedi. 

“Önce Gönüllere Sonra Oylara Talibiz”

“Sanatkârın elinin kiri medeniyetin aynasıdır” sözünü hatırlatan Doğanay “Ben de 10 yılı aşkındır Sanayi’mizde hizmet vermekteyim. Hepimiz birbirimizin ortak ekmek paydaşıyız. Anadolu'nun parlayan yıldızı Aksarayın sanayisi, Aksaray’ımızla birlikte bu güzergâhtan geçen binlerce vatandaşımıza hizmet etmektedir. Cefakâr, vefakâr Aksaray Sanayi esnafının hak ettiği şekilde temsil edilebilmesi için çıktığımız bu yolda, Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası'nın birbirinden değerli üyelerinin önce gönüllerine, sonra oylarına talibiz” diye konuştu.

“Sembolik Temsil Rafa Kalkmalı”

Sanayi esnafının sesini duyuramadığının altını çizen Doğanay “Hepimiz bilmekteyiz ki ülkemizi ve ilimizi ayakta tutan Sanayi esnafı, bürokrasi başta olmak üzere, birçok alanda maalesef sesini yeterince duyuramamaktadır. Hepimiz bu güzel şehre ve ülkemize alın terimiz, emeğimizle hizmet etmekteyiz. Ekonominin can damarı Sanayi esnafının sadece sembolik koltuklarla ve odalarla temsil edilmesi konusunun artık rafa kalkması gerekmektedir. Sanayi esnafının sadece rutin işlerinin yapılması dışında esnafın gücünü toplumun her platformuna yansıtan icraatları ile kendinden söz ettiren bir kuruluş olması için profesyonel bir yönetim anlayışıyla aday olduğumuz oda seçimlerinde, odamızın tüm kıymetli üyelerinin desteklerine talibim” şeklinde konuştu.

“Adaylara Başarılar Dilerim”

Seçimlere dört esnafın aday olduğunu ve tüm adayların Sanayi’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade eden Doğanay “Oda seçimlerimizde ben dahil dört aday bulunmaktadır. Ben tüm adaylarımızın da Sanayi esnafını en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Demokrasinin gereği olan seçimlerde sandığa yansıyacak tüm sonuçlar bizim başımız gözümüz üstündedir. Diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halk Eğitimde Hedef 26 Bin KursiyerÖnceki Haber

Halk Eğitimde Hedef 26 Bin Kursiyer

Yüz Yüze Eğitime Ara Verilecek Mi? Milli Eğitim Bakanı'ndan AçıklamaSonraki Haber

Yüz Yüze Eğitime Ara Verilecek Mi? Milli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar