"Ramazan Ayının Bereketiyle Filistin Halkının Gözyaşları Silinmelidir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Ramazan Ayının Bereketiyle Filistin Halkının Gözyaşları Silinmelidir"
MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Ramazan ayı münasebetiyle bir açıklamada bulunarak, "Ramazan, yardımlaşma, dayanışma, hatırlama ve gönül alma gibi duyguların en üst seviyede yaşandığı mübarek bir aydır" ifadelerini kullandı.

 11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi. İlk sahura kalkıldı ve ilk oruçlar tutulmaya başlandı. MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı da, bu kutsal ayın önemine vurgu yapma amacıyla bir açıklamada bulundu.

"Tutacağımız Oruçların, Yapacağımız İbadet ve Duaların Kabulünü Diliyorum"

Türk-İslam medeniyetinin ahlak ve asaletini bu mübarek ayda en güzel şekilde sergilemek gerektiğini ifade eden Kaşlı, "Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin ve Aksaraylı hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerif-i mübarek olsun. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte toplumumuzda birlik ve beraberlik duyguları daha da güçleniyor. Bu mübarek ay, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmemize, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı daha da artırmamıza vesile olur inşallah. Fitrelerimizle, zekatlarımızla, sadakalarımızla ihtiyaç sahibi insanlarımızın elinden tutmak, dualarını almak, paylaşmanın ve bölüşmenin müthiş hazzına hep birlikte mazhar olmak şükür borcumuz, maddi sorumluluğumuzdur. Allah’tan insanlığın barış ve huzur içinde yaşamasını niyaz ediyor, tutacağımız oruçların, yapacağımız ibadet ve duaların kabulünü diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Ramazan Ayının Bereketiyle Filistin Halkının Gözyaşları Silinmelidir"

Açıklamalarında İsrail’in Gazze katliamına dikkat çekerek bir an önce bu katliamın durdurulması için gerekli girişimlerin tüm dünyada atılması gerektiğini ifade eden Milletvekili Kaşlı, "Türkiye ve tüm İslam ülkeleri ortak iradeyle kenetlenip; dökülen kanların durması, Gazze yıkımının sonlanması için adımlar atmalıdır. Ramazan ayı münasebetiyle temel insani ihtiyaçların temini için harekete geçilmeli. Ramazan ayının bereketiyle Filistin halkının gözyaşları silinmelidir. Bu Ramazan ayında zulmün son bulduğu, adil ve hakkaniyetli münasebetlerin çok olduğu, barış, refah, istikrar ve huzurun kol gezdiği bir dünyaya ulaşmayı diliyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demir: "Biz Aksaray’ımızda Yoksul Aile Bırakmayacağız"Önceki Haber

Demir: "Biz Aksaray’ımızda Yoksul Aile B...

"Paylaşmayı, Yardımlaşmayı Ve Kardeşliği En Üst Düzeye Çıkarmalıyız"Sonraki Haber

"Paylaşmayı, Yardımlaşmayı Ve Kardeşliği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar