Ramazan Ayının Tek Eğlencesi Okey, Oyuncuları Ve İşletme Sahiplerini Mutlu Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan Ayının Tek Eğlencesi Okey, Oyuncuları Ve İşletme Sahiplerini Mutlu Ediyor
11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte en çok iş yapan sektörler arasında kıraathaneler ve okey salonları geliyor. Kıraathaneleri dolduran vatandaşlar okey ile eğlenirken, işletme sahipleri de yoğunluktan büyük mutluluk duyuyor. 

 Ramazan ayının gelmesiyle birlikte okey oyuncuları, Aksaray başta olmak üzere iftardan hemen sonra sahurlara kadar okey salonlarına akın ediyor. Ata sporlarından biri olan okey, vatandaşları sahura kadar eğlendirirken aynı zamanda sosyalleşmeye de aracı oluyor. Öte yandan tabii ki işletme sahipleri de yaşanan yoğunluk sayesinde gelirlerini artırıyor. 

Ramazan ayının gelmesine en çok sevinen okey salonu sahipleri ve kahvehaneciler, Ramazan ayı sayesinde neredeyse 11 ayı kurtardıklarını ifade ederek, Ramazan ayına bir ay kala tüm içecek ve yiyecekleri stokladıklarını söyledi.

"Bize Kalsa 11 Ay Ramazan Olsa Yok Demeyiz"

Okeyin Ramazan ayına özel bir oyun haline dönüştüğünü ifade eden işletmeciler, "Her Ramazan ayında iftarın hemen ardından okey salonlarını ve kıraathanelerini dolduran müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Okey, halkımız tarafından çok sevilen bir oyun. Ama Ramazan ayının gelmesi ile birlikte okey oyunu oynayanların sayısında bir pik oluyor. Bu durumdan ziyadesiyle memnunuz. Bize kalsa 11 ay Ramazan olsa yok demeyiz" sözlerini kullandı.

"Tek Eğlencemiz Ata Sporumuz Okey"

Okey kahvehaneleri dolduran binlerce Aksaraylı da , "Tek eğlencemiz ata sporumuz okey. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sahura kadar biz de burada zaman geçiriyoruz. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği oyunlarda dostluk baki, ezeli rakip, ebedi dostuz oyun arkadaşlarımızla" ifadelerini yer verdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YSK Açıkladı! İftar Saatinde Oy Sayımı Duracak Mı?Önceki Haber

YSK Açıkladı! İftar Saatinde Oy Sayımı D...

MHP Adayı Çıtak, “Biz Kazanırsak Menfaat Kaybedecek, Aksaray Kazanacak”Sonraki Haber

MHP Adayı Çıtak, “Biz Kazanırsak Menfaat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar