Rektör Arıbaş, Öğrencilerin Sorun ve Taleplerini Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Arıbaş, Öğrencilerin Sorun ve Taleplerini Dinledi
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, ASÜ Kalite Topluluğunun organize ettiği “Rektörüne Sor!” isimli etkinlik kapsamında öğrencilerle buluştu.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, ASÜ Kalite Topluluğu tarafından organize edilen "Rektörüne Sor!" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

 

"Öğrenci Buluşmaları Bir Kereye Mahsus Bir Program Olmayacak"

Rektörlük Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda öğrenciler, tüm beklentilerini ve eleştirilerini bizzat Alpay Arıbaş’a iletti. Karşılıklı iletişim büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Prof. Arıbaş, "Eğer biz bir ekipsek -ki öyleyiz- ve birlikte bir şeyler yapmak, yaptığımız işlerde başarı elde etmek istiyorsak sürekli istişare halinde olmak zorundayız. Zaten istişare bizim kültürümüzde çok önemli bir mekanizma. Biz, yönetim olarak istişareye, yeni fikirlere, tartışmalara, önerilere açığız… Hedefimiz, sorunları çözmek, üniversitemize katkıda bulunmak. Üniversite demek öğrenci demektir. Buradaki varlığın temel sebebi öğrencilerdir. Öğrenci buluşmaları bir kereye mahsus bir program olmayacak. Hem bizlerin hem de sizlerin yoğunluk durumlarına göre ilerleyen süreçlerde tekrar edeceğiz" dedi.

Kampüste fiziki altyapının büyük oranda tamamlandığını ifade eden Arıbaş, "Biz, altyapıda ortaya çıkabilecek yeni ihtiyaçları gidermenin ötesinde, bilimsel bakımdan yükseliş çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Ekonomiden sanayiye, tarımdan sosyal yaşama, kültürel etkinliklerden bilimsel projelere uzanan geniş bir yelpazede somut katkılar oluşturmak amacındayız" ifadelerini kullandı. 150 öğrencinin katılım gösterdiği programda; sınavlar, fakülte binaları, derslikler, sosyal ve kültürel etkinlikler, staj, müfredat, projeler ve donatılar gibi muhtelif konularda soru cevap etkinliği gerçekleştirildi. Programda rektör yardımcıları, genel sekreter, daire başkanları ve farklı akademik birim yöneticileri de yer aldı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tartışma Kanlı Bitti: 1 YaralıÖnceki Haber

Tartışma Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Kuzeyin Sultanları Hedefe KilitlendiSonraki Haber

Kuzeyin Sultanları Hedefe Kilitlendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar