Salihler Şehr-İ Aksaray'dan, Bahçeli’ye Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salihler Şehr-İ Aksaray'dan, Bahçeli’ye Tam Destek
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, "14. Olağan Büyük Kurultayımızda Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin tam kadro olarak yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş açıklamalarda bulundu.

"Liderimizin Yanında ve Emrinde Olmaya Devam Ediyoruz"

17 Mart 2024 Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda 14. Olağan Büyük Kurultayı, Devlet Bahçeli'nin katılımları ile gerçekleştireceklerini ifade eden Karataş, "Ülke İçin Var Olduk, Bir Ülküye Yar Olduk. Ülkeye Sevda, Ülküye Yemin'in sloganlarının devam etmesi kurultayımız toy havasında geçecek ve Liderimiz tek aday olarak Kurultayımıza katılacaktır. Bizler de Salihler Şehr-i Aksaray’ımızdan tüm teşkilatlarımızla, milletvekilimizle, Ülkü Ocaklarımızla, Belediye Başkanlarımızla, İlçe Başkanlarımızla, KAÇEP'imiz ve 12 Üst Kurul delegemizle liderimizin yanında ve emrinde olmaya devam ediyoruz" dedi.

"Devlet Bahçeli Onu Bilek, Yenilmez Yürektir"

"Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Büyük Türk Milleti'nin kutup yıldızıdır" diyen Karataş, "Devlet Bahçeli onurlu bilek, yenilmez yürektir. İhanet ve husumet kuşatmasının korkulu rüyası Devlet Bahçeli sessizlerin sesi, mağdurların ve mazlumların nefesidir. Yarım asrı aşan siyasi geçmişimizle geleceğe yönelik daha emin adımlarla yürüyoruz, Sayın Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin hedeflediği 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonuna sımsıkı sarılıyoruz.

Bilge Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendi'nin buyurduğu gibi 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' diyoruz. Benim aklım hep Türkiye'dir' diyen bir liderin izinde yürüyoruz. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin 55. yılı aşkın şerefli kutlu yolculuğunda bu davaya hizmet ve emeği geçmiş herkesi minnet ve hasretle yad ediyor, 14. Olağan Büyük Kurultayımızın vatanımıza, milletimize, devletimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hamsi Sezonunun Kapanmasına Artık Sayılı Günler KaldıÖnceki Haber

Hamsi Sezonunun Kapanmasına Artık Sayılı...

Başkan Dinçer, Mesaiye Çocuklar İçin Ara VerdiSonraki Haber

Başkan Dinçer, Mesaiye Çocuklar İçin Ara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar