"Seçim Bizim İçin Bitti, Sandık Sonuçlarını Bekliyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Gülağaç ilçesine bağlı Demirci Beldesi Mevcut Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Ramazan Bozlak'ın verdiği iftar davetine binlerce kişi katılırken, yemek adeta miting havasına döndü.

 Yerel seçimlere sayılı günler kala Aksaray'da seçim atmosferini en iyi şekilde yaşayan Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesinde, binlerce kişi Büyük Birlik Partisi (BBP) Demirci Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ramazan Bozlak'ın verdiği iftar yemeğine katıldı.

Vatandaşlar, mevcut Belediye Başkanı Ramazan Bozlak ile birlikte Demirci Beldesi meydanına kadar ellerinde meşaleler ve patlatılan havai fişekler eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Adeta seçim sonuçlarını erken yaşayan Demircili  vatandaşlar, Başkan Bozlak'ı omuzlarına alarak meydan turu attı.

"Sizin de Gördüğünüz Gibi Seçim Bizim İçin Bitti, Sandık Sonuçlarını Bekliyoruz"

Vatandaşın Göstermiş olduğu ilgiden memnuniyetini dile getiren mevcut Belediye Başkanı ve BBP Demirci Belediye Başkan Adayı Ramazan Bozlak, Anadolu Ekspres Gazetesi ve Ekspo TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunarak, "Sizin de gördüğünüz gibi seçim bizim için bitti. Biz sadece 31 Mart akşamının sandık sonuçlarını bekliyoruz. Şu an nasıl iftarı bekliyorsak 2-3 gün sonra pazar akşamı da zaferi bekliyoruz. Demirci'de her şey yolunda, halkımızın teveccühü ile biz kendimizi ispat etmek durumunda değiliz . Ben 5 yıldır mevcut belediye başkanıyım, yaptığımız işler projeler yeni dönemin habercisi oldu. Halkımızın şahsımıza ciddi bir teveccühü var. Halkımızın teveccühüne ve desteklerine layık olmaya çalışacağız" dedi.

"Eski Demirci Tarihi Evlerini Turizme Kazandırıyoruz"

Yeni dönem için müjdeler veren Başkan Bozlak, "Yollarımızın ufak tefek eksikleri var. Mahallelerimizde gördüğümüz asfalt çalışmaları ve doğalgazı olmayan noktalarımız var. Bu eksiklerimizi tamamlayacağız. En büyük müjdemiz turizm alanında. Eski Demirci tarihi evlerini turizme kazandırıyoruz. Tarihi evler bir mirastır. Demirci'yi kabından çıkardık ve biz biraz daha büyümenin hesabını yapıyoruz. Kasaba halkımıza kaliteli bir yaşamı sürdürmek için de elimizden geleni yapacağız. Projelerimiz Çok fazla, bizim dönemimizde yüzde seksenini bitirdik. Yeni dönemde Demirci'nin en büyük atağı turizm olacak" açıklamasını yaptı.

"Görünen Köy Kılavuz İstemez, Başkanımızın Çalışmalarından Memnunuz"

İftara katılım gösteren vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirerek, "Mevcut belediye başkanımız, geçmiş olduğumuz 5 yılı çalışarak hizmet ederek geçirdi. Onun için buradayız. 31 Mart'ta mevcut belediye başkanımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Görünen köy kılavuz istemez, mevcut belediye başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Ara sokaklarımızı bile asfaltladı. Kilit parke taşlarımız ve evlerimizi hayata döndürdü. Çok yoğun çalıştı, ayağımız çamurdan kurtuldu. Daha birçok ilçenin yolları köstebek yuvası gibi iken bizim yollarımız pırıl pırıl. Yeni dönemde de belediye başkanımızı desteklemeye ve yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İftarda Öğrencilerle Buluşan Rektör Sorunları DinlediÖnceki Haber

İftarda Öğrencilerle Buluşan Rektör Soru...

MHP, Aksaray'da Gövde Gösterisine HazırlanıyorSonraki Haber

MHP, Aksaray'da Gövde Gösterisine Hazırl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar