Şile Rüzgarı İkinci Yarıda Sert Esti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şile Rüzgarı İkinci Yarıda Sert Esti
TFF 3. Lig 2. Grup 8. hafta karşılaşmasında temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, İstanbul temsilcisi Şilespor ile Şile Stadı'nda karşı karşıya geldi. İl yarıda 1-0 geriye düşen Aksaray Belediyespor atak futbolu ile ilk yarıda 1-2 üstünlükle soyunma odasına döndü. İkinci yarıda bambaşka bir rakiple mücadele eden Aksaray Belediyespor galibiyet için tüm hatlarıyla saldıran Şilespor’a direnemeyince 2. Yarıda ediği 3 gol ile 4-2 mağlup oldu.

İlk 45 dakikaya hızlı başlayan ev sahibi Şilespor oyunun ilk dakikalarında orta saha ve kanatlardan hızlı çıkarak, ayağa paslarla kalemizde etkili olmaya çalışırken sentetik saha ve maç saat öncesi yağan yağmurun etkisiyle top kontrolünde zorluk yaşadı. Dakika 8’de Necmi Çoban'a sert müdahalede bulunan Emre Adiloğlu sarı kart gördü.

13. dakikada ev sahibi Şilesporlu oyuncu temsilcimiz Aksaray Belediyespor ceza sahası içerisinde kazandığı net gol pozisyonunda topu auta gönderdi. İlk çeyrekte Şilespor tehlikeli ataklarını kalemizde sıklaştırdı. Maçın 15. Dakikasında kaleci Serkan ile karşı karşıya kalan Emre Adiloğlu golü attı. 1-0 geriye düşen temsilcimiz Aksaray Belediyespor golden sonra beraberlik golü için Şilespor ceza sahasında tehlikeli olmaya ve topu daha çok ayağında tutmaya başladı. Dakika 21’de rakibinden sıyrılan Necmi Çoban, sağ taraftan sert şutla yükselen kaleciyi aşırtarak golü buldu(1-1). Beraberlik golünün ardından temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 22. dakikada Fatih Çolak’ın serbest vuruşta direkt kaleyi gördüğü sert şutuyla 2. golü attı. Çolak takımını 2-1 üstünlüğe taşıyan golü yaklaşık 35 metreden Şile ağlarına gönderdi. Maç esnasında yağan yağmur ve sentetik sahanın da etkisiyle top kontrolünde zorlanan her iki takım da top kayıpları yaşarken, 2-1 geriye düşen ev sahibi Şilespor beraberlik golü için Aksaray Belediyespor kalesine yüklenmeye başladı. Ev sahibi Şilesporun beraberlik için yüklendiği tehlikeli atakları başarıyla savuşturan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ilk yarının son dakikalarına doğru oyunun kontrolünü sağlayarak Şilespor’un sıklaşan ataklarını gelişmeden engellemeyi başardı. Maçın 4. hakemi ilk 45 dakikaya 1 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatma süresinde herhangi bir değişiklik olmayınca Aksaray Belediyespor ilk yarıda soyunma odasına 1-2’lik skor üstünlüğü ile moralli döndü.

ŞİLE KÜLLERİNDEN DOĞDU

Şile’de karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile birlikte ev sahibi Şilespor, 2-1 üstünlüğü ile geriye yaslanan temsilcimiz Aksaray Belediyespor üzerinde kanatlardan ve orta sahadan kontra ataklarla baskın bir oyun sergiledi.

Baskın oyunun sonucunda ikinci yarının hemen başında 48. dakikada Şilesporlu oyuncu Reha Kurt, beraberlik golünü ağlarla buluşturdu. Beraberlik golünün ardından ikinci yarıda bambaşka bir Şilespor takımı sahada oyun kurmaya başladı. Aksaray Belediyespor orta sahası ve ceza sahasını abluka altına alan Şilesporlu oyuncular 59. dakikada Şilesporlu futbolcu Reha Kurt’un ayağından takımını galibiyete taşıyan, kendisinin ikinci golünü filelere gönderdi. 3-2 öne geçen Şilespor’da 79. dakikada hattrick yapan Reha Kurt takımın 4. golünü atarak perdeyi kapattı. Temsilcimiz Aksaray Belediyespor ise rakibinin 5. gol arayışlarını engellemek isterken 83. dakikada yaşanan bir pozisyonda kırmızı kart gören Hasan Gündoğdu’nun oyundan çıkmasıyla sahada 10 kişi kaldı. Maçın dördüncü hakemi normal süresye 5 dakika uzatma ekledi. Uzatma sürelerinde de gol olmayınca 8. haftada temsilcimiz Aksaray Belediyespor Şile deplasmanından eli boş döndü. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İIlk 45 Dakikayı Temsilcimiz 2-1 Önde KapattıÖnceki Haber

İIlk 45 Dakikayı Temsilcimiz 2-1 Önde Ka...

AKSARAY 1989 S.K KADIN VOLEYBOL TAKIMI LİG’E GALİBİYETLE BAŞLADISonraki Haber

AKSARAY 1989 S.K KADIN VOLEYBOL TAKIMI L...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar