Siyah Beyazlılardan Elazığ Tatili

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyah Beyazlılardan Elazığ Tatili
TFF 3. Lig 2. Grup 18. hafta karşılaşmasında, deplasmanda HD Elazığ Karakoçanspor ile ligin ilk devresinin son karşılaşması için sahaya çıkan 68 Aksaray Belediyespor son haftalardaki çıkışını sürdürmek ve mutlak 3 puan için ilk düdükle oyuna başladı. İlk yarıda sönük bir futbol oynayan her iki takım golsüz beraberlikle soyunma odalarına döndü. İkinci yarıda Elazığlı Gakgoşlar sahada fırtına gibi esip 3 gol atınca  Aksaray Belediyespor  deplasmanda mağlup olarak ligin 18. haftasını tamamladı.

 Lige iddialı başlayan ve ilk haftalarda başarılı sonuçlar alan HD Elazığ Karakoçanspor ligde son haftalarda üst üste kaybettiği puanlarla 14. sırada 18 puanla yer alıyor. Ligin ilk yarısının son maçında liderle arasındaki puan farkını kapatmayı hedefleyen temsilcimiz Aksaray Belediyespor kadrosunda Kaptan Necmi Çoban dışında eksiği olmadan sahaya çıktı.

İlk 45 dakikanın başlamasıyla güneşe rağmen soğuk bir havada oynanan karşılaşmada sahanın yer yer buz tutan alanları yüzünden futbolcular sahada top kontrolünü sağlamakta güçlük çekti.

İlk 45 dakika her iki takım da birbirine denk bir mücadele sergilerken takımlar net gol pozisyonları bulamadı. 68 Aksaray Belediyesporlu futbolcular kazandıkları topla hızlı ve kontratak çıkışlarla Elazığ Karakoçanspor ceza sahasında gol yolları ararken, ev sahibi HD Elazığ Karakoçansporlu oyuncular ise orta saha ve kanatlardan yakaladıkları fırsatı tehlikeli ataklara dönüştürmeye çalıştı.  Her iki takım da 45 dakika boyunca gol yollarında etkili olamayınca ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

2. Yarıda Gakgoşlar Coştu

Karşılaşmanın ikinci yarısına çok farklı bir oyun anlayışıyla çıkan ev sahibi HD Elazığ Karakoçanspor üzerindeki ölü toprağını atarak ikinci yarının başlama düdüğü ile etkili ve ayağa paslarla atak oyun anlayışıyla oyuna etkili başladı. 54. dakikada Elazığspor oyuncusu Ömer Faruk kazandığı serbest vuruşu iyi değerlendirerek takımını 1-0 üstünlüğe taşıyan golü Aksaray filelerine gönderdi. 57. Dakikada 68 Aksaray Belediyespor, HD Elazığspor ceza sahasına yakın bir yerde kazandığı serbest vuruşta Mehmet Aytemiz topa çok sert vurdu. Elazığspor kalecisi topu son anda kornere gönderdi. Aksaray Belediyepor karşılaşmada yakaladığı en net gol pozisyonundan yararlanmadı. Maçın kırılma anından yararlanamayan 68 Aksaray Belediyesporlu oyuncular her geçen dakikada oyundan düşmeye, oyun disiplinini kaybetmeye devam ederken, ev sahibi HD Elazığspor etkili futboluyla orta sahada ve boşluk bulduğu kanatlarda temsilcimizin ceza sahasına farkı artırmak için yüklendi. Maçın 80. dakikasında 68 Aksaray Belediyesporlu oyuncu Alperen 2. sarı karttan kırmızı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.  Dakikalar 88’i gösterirken HD Elazığ Karakoçanspor, oyuncusu Kaan'ın ayağından ikinci golü temsilcimizin filelerine gönderdi. 4. hakem normal süreye 7 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatmalarda bu sefer HD Elazığ Karakoçansporlu Ahmet takımını farka götüren 3 golü 68 Aksaray BLD spor filelerine gönderdi.

Ligin ilk yarısının kapanış maçında mutlak 3 puan için gittiği Elazığ deplasmanında 3-0 mağlup olan Siyah-beyazlı ekip, 2021 2022 TFF 3. Lig 2. Grup’ta oynadığı ilk yarı maçlarını maçlarını tamamladı. 18 hafta sonunda ligde 30 puanla 5. sırada yer alan 68 Aksaray Belediyespor, lider Düzce'nin puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını kapatma şansını da kaçırmış oldu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2022 Yılının Yeni Trafik Cezaları Belli OlduÖnceki Haber

2022 Yılının Yeni Trafik Cezaları Belli...

Kadın Öğretmen Kardeşi Tarafından Bıçaklanarak ÖldürüldüSonraki Haber

Kadın Öğretmen Kardeşi Tarafından Bıçakl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar