Siyasi Partiler Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyasi Partiler Bayramlaştı
<p>&nbsp;İlimizdeki siyasi partiler Ramazan Bayramı&rsquo;nın ilk g&uuml;n&uuml;nden itibaren partililer ile bayramlaşma programları d&uuml;zenleyerek il binalarında partililer ve vatandaşlarla bayramlaşma programında buluştu.</p>

 

AK Parti Bayramın 1.Günü Bayramlaştı

Bayramın birinci günü AK Parti İl Binası’nda partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti’de programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

MHP ve CHP Bayramın 2. Günü Bayramlaştı

Bayramın 2. günü MHP İl Binası’nda düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Merkez İlçe Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları Başkanı ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

“İstanbul Seçimlerinde Hemşerilerimizle Buluşacağız”

MHP’deki Bayramlaşma Programı’na İstanbul’daki seçim damgasını vururken Milletvekili Ramazan Kaşlı İstanbul Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’na destek vermek için İstanbul’da yaşayan Aksaraylılarla buluşma programı düzenlendiği belirterek “Biz de bu programa iştirak edeceğiz. İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın kazanması için üzerimize düşen ne varsa bizler de karınca kararınca destek olacağız” dedi. Konuşmaların ardından MHP Geleneksel Bayramlaşma programı dâhilinde partililer ve MHP’ye gönül verenler bayramlaştı.

CHP’de Bayramlaşma Programında İstanbul Seçimini Konuştu

Bayramın 2. günü bayramlaşma programı düzenleyen partilerden bir diğeri de CHP İl örgütüydü. CHP Parti Binası’nda saat 14.00’te başlayan geleneksel bayramlaşma programına CHP İl Başkanı Ramazan Koçak, CHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, CHP’li belde belediye başkanları da katıldı.

“AKP Seçmenide Kandırılıyor”

Bayramlaşma programında konuşan CHP İl Başkanı Koçak “23 Haziran İstanbul Seçimlerinde teşkilatımız ve Gençlik Kollarımız olarak üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi. Koçak “İstanbul’da vatandaşımız kararını çoktan vermişti. 23 Haziran’da da İstanbullu vatandaşlarımızın kararının ne denli net olduğunu tüm Türkiye yeniden görecek”diye konuştu. “AK Partili vatandaşlarımızın da kandırıldığına artık inancımız sonsuz” diyen CHP İl Başkanı Koçak “Belli bir zümre rant kapılarını tutmuş bırakmıyor.

Üniversite bitirmiş milyonlarca gencimiz iş bulamaz iken sözde AKP’li geçinenler bankamatik memuru olmuş. Birileri iş yapmadan tam 40 noktadan maaş alır durma gelmiş. AKP’nin kaybettiği belediyelerin nasıl bir borç batağında olduğunu hepimiz görüyoruz. AKP’ye gönül vermiş masum milyonlarca vatandaşımız da kandırılıyor. Onlar da bu gidişattan hiç memnun değil” ifadelerini kullandı. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Belediyespor’un  Yeni Yönetiminin  Bu Hafta İçi Netleşmesi BekleniyorÖnceki Haber

Aksaray Belediyespor’un  Yeni Yönetimini...

Protokolden Anlamlı Bayram ZiyaretleriSonraki Haber

Protokolden Anlamlı Bayram Ziyaretleri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar