S.S. Aksaray Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
S.S. Aksaray Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği

2020 Yılı Faaliyetlerine Ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Birliğimizin 2020 yılı faaliyetlerine ait olağan genel kurul toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 31.07.2021 Tarihinde saat:11:00’ da Cumartesi günü Aksaray Ticaret Borsası konferans salonu Aksaray adresinde yapılacaktır.

Toplantıda gerekli nisap sağlanamaz ise toplantı 15 gün sonra aynı yer ve saatte aynı gündemle yapılacaktır. Toplantı tarihinin, yerinin ve saatinin ortaklarımıza Belde belediyesinden ilan yolu ile tebliği ayrıca askı belirtilen adreste askı yöntemi ile ilan ettirilerek haber verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Bütün ortaklarımızın toplantıya iştirak etmeleri rica olunur.

YÖNETİM KURULU BŞK

Yaşar KILIÇ

GÜNDEM:

1-Açılış ve yoklama. Divanın oluşturulması.

2- Atatürk ve Şehitlerimiz için saygı duruşu. İstiklal Marşı’nın okunması.

3- 2020 yılı Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunması, okunan raporların görüşmeye açılması. Kabulü ayrı ayrı ibra edilmesi.

4- 2020 yılı bilanço ve gelir gider hesap cetvellerinin okunması, okunan raporların görüşmeye açılması, kabulü ayrı ayrı ibra edilmesi.

5- 2021 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve bütçe kalemleri arasında aktarma yapılması, için yönetim kuruluna yetki verilmesi.

6-Kooperatiflerin toplu yem alımları için birlik bünyesindeki kooperatif başkanları tarafından oluşturulacak komisyona yetki verilmesinin görüşülmesi ve Komisyon oluşturulması.

7-Birliğe alınacak araç-gereç ve demirbaş eşyanın görüşülerek yapılacak, azami sarf limitinin belirlenmesi. Birlik üzerinde bulunan araçların satışının görüşülmesi ve azami sarf limitinin belirlenmesi ve gerektiği takdirde yönetim kurulunun belirleyeceği kredi veren kurumlardan ve bankalardan yönetim kurulunun belirleyeceği miktarda kredi kullanmaya, Birliğimiz adına Süt Taşıma Tankeri alınması ve kiralanması hakkında yönetim kuruluna yetki verilmesi.

8- Birliğe alınacak taşınmaz alımları bina ve arsa alımları için yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi.

9-Tarım ve Orman Bakanlığı, Dünya Bankası ve Merkez Birliği tarafından hazırlanan ve bu kuruluşlar tarafından desteklenen çalışma konularına uygun projelerin uygulanmasının kabul edilmesi ve uygulamak üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi.                                  

10-Kredi ve Bankalardan ve Kurumlardan Birliğimiz adına krediler almaya alınacak krediler ile ilgili gerekli teminatları ve ipotekleri Bankalara ve Kurumlara vermeye gerekli belgeleri ve evrakları düzenlemeye ve imzalamaya yönetim kuruluna yetki verilmesi, limitinin belirlenmesi.

11- Denetim Kurulu seçilmesi.

12-Yönetim kuruluna ve Denetim kuruluna verilecek ücret, huzur hakkı ve yollukların belirlenmesi.

13-Dilek ve temenniler, kapanış.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Türkiye geçilmez” 15 Temmuz zaferi dijital gösterim merkezinde yaşatılıyorÖnceki Haber

“Türkiye geçilmez” 15 Temmuz zaferi diji...

Haziran ayında 546 konut satıldıSonraki Haber

Haziran ayında 546 konut satıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar