Sultanhanı OSB’de İlk Yatırım Sevinci

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultanhanı OSB’de İlk Yatırım Sevinci
Bin Kişiye İstihdam Sağlanacak

Aksaray Merkez Organize Sanayi Bölgesi’nde 2 bin kişiye iş ve istihdam sağlayan Eroğlu Holding, Aksaray’da açılan 3 yeni sanayi bölgesinden Sultanhanı’da yatırım yapmak üzere Valilik ile protokol imzaladı.

Sultanhanı’da açılan yeni OSB’de 30 bin metrekare alan tahsisi yapılması için imzalanan protokol töreninde konuşan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Merkez OSB’nin dolduğunu belirterek yeni yatırımların ilçelerde yapıldığını dile getirdi. Aydoğdu Eroğlu Şirketler Grubuna bağlı giyim firmasının merkez OSB’de 2 bin kişiyi istihdam ettiği entegre bir tesisi bulunduğunu belirterek; “OSB demek her eve bir katkı demek istihdam, ekmek demek, aş demek. Aksaray’da emek veren herkesle beraber 3 ilçemize Organize Sanayi Bölgesi kazandırıldı. Bunlardan bir tanesi olan Sultanhanı OSB’de 1000 kişinin istihdam edileceği yeni ve ilk yatırım protokolünü imzalıyoruz. 10 bin kişini yaşadığı ilçenin yüzde 10’u oranında istihdam sağlanacak. Bu ilk yatırım. Bu yatırım kararından dolayı Eroğlu Giyime teşekkür ediyorum. Bu yatırım memleketimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“Aksaray’ı Seviyoruz”

Eroğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Eroğlu da yaptığı konuşmasında 2004 yılında ilk yatırımlarını Aksaray’da yaptıklarını 2013 yılında entegre tesislerini tamamlayarak istihdam sayılarını Aksaray’da 2 bin kişiye çıkardıklarını söyledi. “Aksaray’ı memleketimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz” diyen Eroğlu “Loft ve Colins markaları ile firmamızın, Mısır’da kumaş ve konfeksiyon fabrikaları var. Dünya çapında yaklaşık 14.500 çalışanımız ile hem ülkemize hem milletimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Yeni yatırımımızı yeni açılan Sultanhanı OSB’de yapma kararı aldık. 1000 kişinin daha istihdam edileceği yatırımızın Aksaray’a, Sultanhanı’na ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bedriye Medresesinde Restorasyon BaşlıyorÖnceki Haber

Bedriye Medresesinde Restorasyon Başlıyo...

Ali Babacan Açıkladı Deva Partisi’nden Seçim KararıSonraki Haber

Ali Babacan Açıkladı Deva Partisi’nden S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar