Sultanhanı'nda kurumlar, tarım işçileri için buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultanhanı'nda kurumlar, tarım işçileri için buluştu
Sultanhanı'nda, mevsimlik tarım işçilerinin sorunları masaya yatırıldı.

Aksaray’da Sultanhanı Kaymakamlığı koordinesinde, Kaymakam Bilal Göksun başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla mevsimlik tarım işçilerine yönelik toplantı düzenlendi.

Tedbirler kapsamlı şekilde ele alındı

Toplantıda, mevsimlik tarım işçilerinin barınma, sağlık, eğitim ve güvenlik gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik alınacak tedbirler kapsamlı şekilde değerlendirildi. Kurumlar arası iş birliğinin artırılması ve sahada karşılaşılan sorunlara hızlı ve etkin çözümler üretilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı.

Ayrıca, mevsimlik tarım işçilerinin yaşam koşullarının iyileştirilmesi, çocukların eğitim süreçlerinin aksamaması ve sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması konularında ilgili kurumlar arasında koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından alınacak önlemlerin belirlenmesiyle sona erdi.

Haber: Aynur Altunışık


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskil'de tarımda yeni dönem: Drone ile ilaçlama 70 TL!Önceki Haber

Eskil'de tarımda yeni dönem: Drone ile i...

Milletvekili Altınsoy, Aksaray Adliyesi’nin sorunlarını Ankara'ya taşıdıSonraki Haber

Milletvekili Altınsoy, Aksaray Adliyesi’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar