Tacin Mahallesi'ne Yapılan Yol Genişletme Çalışmalarının Yavaş İlerlemesinden Vatandaş Şikâyetçi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Tacin Mahallesi Makas Mevki olarak bilinen bölgede yapılan şehir girişi ve yol genişletme çalışmalarının inşaat sürecinin uzamasına tepki gösteren esnaf yetkililere “yaptığınız işi takip edin” diye seslendi. 

Aksaray’ın Şehir girişinin inşaası ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle bölge esnafız zor bir süreçten geçiyor. Mahalle Esnafı Yüksel Yiğit yol çalışmalarının yavaş ilerletildiğini kaydederek bie kepçe ve bir kamyon ile işin sürdürülmeye çalışılmasının vatandaşı rahatsız ettiğini dile getirdi.

İş makinelerinin bir gün çalışıp bir gün çalışmadığını hangi günler çalıştığını dahi anlayamadıklarını belirten bölge esnafı “Ben yaptım oldu zihniyeti ile bir sabah uyanıyoruz iş makineleri sözde çalışmaya başlıyor. Birkaç gün çalıştıktan sonra işler yavaşlıyor. Dün burada çalışan bir arkadaşa sordum neden çalışma yapmıyorsunuz diye ‘Bugün hava yağışlı olabileceğini düşündük onun için çalışmadık’ dedi. Buna göre yarın pazartesi giydim fesi, ertesi gün salı sallanır, bu çalışma ne zaman bitecek?” diyerek isyan etti.  

“Bu İş Bu Şekilde Bitmez”

Aksaray Belediyesi ve Karayolları işbirliği ile E90 karayolu üzerinde şehre giriş için açılmaya çalışan Bulvar ve yol genişletme çalışmasının bir an önce bitmesini istediklerini söyleyen Yüksel “Bu projeyi 2023’te bitirmeyi düşünüyorsanız vay halimize. Bir tane iş makinesi getiriyorlar. Sincap gibi başına 8-10 kişi toplanıyor iş yapan bir kişi, diğerleri seyrediyor. Bu şekilde iş bitmez. Biz derdimizi kime anlatalım? Burada zaten akan bir trafik var. Bu çalışma bir an evvel bitmezse buradaki insanların ve esnafın halini düşünen soran kimse yok. Halimiz nice olur” ifadelerini kullandı.  

“Sesimizi Kimse Duymadı”

Konuyla ilgili kimseye seslerini duyuramadıklarını söyleyen Bölge Esnafı “Yazıktır, günahtır. Ne yapalım dükkanımızı mı kapatalım? Kime derdimizi anlatalım? Kimden medet bekleyelim. Yapıyorsunuz bari yaptığınız işi takip edin. Her projenin belli bir zamanı ve bitim süreci vardır. Biz projeye karşı değiliz, yapılan işlerin yavaş ve aksak yürümesine karşıyız” ifadesini kullandı. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anne Köpeğin Yardım Çırpınışlarına Sessiz Kalmadı  Önceki Haber

Anne Köpeğin Yardım Çırpınışlarına Sessi...

Üreticiler Üretmek Yerine Kesime YöneldiSonraki Haber

Üreticiler Üretmek Yerine Kesime Yöneldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar