"Taraftarlarımız Bizleri 90 Dakika Desteklesinler"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Taraftarlarımız Bizleri 90 Dakika Desteklesinler"
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 32. Hafta maçında Alagöz Holding Iğdırspor'u konuk edecek.

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup 32. Hafta karşılaşması kapsamında Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Alagöz Holding Iğdırspor'u sahasında ağırlayacak. Teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman; ısınma ve pas çalışmasıyla başlarken, 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam etti ve idman kondisyon çalışmalarıyla son buldu.

Iğdırspor maçında sarı kart cezalısı olan Cengiz Ötkün ile sakatlığından dolayı sezonu kapatan Şahin Fıstıkçı yer almayacak. Takımın son durumunu değerlendiren Sportif Direktör Yakup Ateş, "Kastamonu maçında ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarıda ise oyuncularımız elinden gelenin fazlasını yaptı. 2 golümüz maalesef ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Böyle olunca 1-0 mağlup olduk. Maç sonrası ise istenmeyen olaylar yaşandı. Biz bu olayları istemiyoruz. Biz önümüze bakacağız. Biz Aksaray Belediyespor’u temsil noktasında her yerde en iyi şekilde alnımız ak, başımız dik temsil edeceğiz. Hafta sonu Iğdırspor’u şehrimizde konuk edeceğiz. Sıralamadaki yerine bakmazsın her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kendi taraftarımızın önünde iyi bir mücadele ile galibiyetimizi alarak son haftalara girerken rahat bir nefes alıp bundan sonraki haftalarda ise lige renk getirmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklesin, oyuncularımızda elinden gelenin fazlasını yapacaktır. Nasıl Kastamonuspor maçını kazanmak için her şeyi yaptıysak, Iğdırspor maçında ve geri kalan 5 maçta da alabileceğimiz maksimum puanları almak istiyoruz. Taraftarlarımızı bizleri desteklemesi için maça davet ediyoruz. Güzel bir mücadelenin sergileneceği bir maç olacağını düşünüyorum. Bizleri 90 dakika desteklesinler. Bu hafta galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray, Döviz Lideri OlduÖnceki Haber

Aksaray, Döviz Lideri Oldu

Emeklilere Promosyon O Tarihte YatıyorSonraki Haber

Emeklilere Promosyon O Tarihte Yatıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar