Teknik Direktör Karaveli: Takım Savunmamız Sadece Bir Tehlikeli Pozisyon Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teknik Direktör Karaveli: Takım Savunmamız Sadece Bir Tehlikeli Pozisyon Verdi
Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, 10 Eylül Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geldikleri Belediye Derincespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Karaveli, "Rakibimize göre daha etkili oynadığımız ve kazanmaya daha yakın olduğumuz bir maçtı" dedi.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 10 Eylül Pazar günü Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi. Beraberlikle sonuçlanan maç sonrasında Teknik Direktör Önder Karaveli açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı ekibin rakibine göre daha etkili oynadığını ve kazanmaya yakın olduğunu ifade eden Karaveli, tehlikeli pozisyonları gole çeviremediklerini belirtti. 

 

"Pozisyonları Gole Çeviremedik"

Kaybetmemenin güzel olduğunu ancak kazanmanın çok daha güzel olduğunu ifade eden Teknik Direktör Karaveli, "Belediye Derincespor maçı rakibimize göre daha etkili oynadığımız ve kazanmaya daha yakın olduğumuz bir maçtı. Atak organizasyonlarında topa sahip olma süremizi artırarak rakip savunma düzenini bozmayı ve derin koşullarla pozisyon bulmayı hedefledik. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Takım savunmamız rakibe sadece bir tehlikeli pozisyon vererek başarısını gösterdi. Oyuncularımız son atağa kadar kazanma isteklerini ve oyun disiplinlerini gösterdiler" dedi.

 

"Taraftarlarımızı Amedspor Maçında Yanımızda Görmek İstiyoruz"

Ekibe yeni katılan ve sakatlıktan dönen oyuncuların fiziksel olarak hazır olduklarını, takıma güç katacaklarını ifade eden Karaveli, "Taraftarlarımızı Amedspor maçında yanımızda görmek ve destekleriyle sahada coşkumuzu artırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

17 Eylül Pazar günü 16.00'da Motolux 68 Aksaray Belediyespor, kendi sahasında Amedspor'u ağırlayacak. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2022’de Firmaların Net Kârı ArttıÖnceki Haber

2022’de Firmaların Net Kârı Arttı

Okullar Açıldı Emniyet Denetimleri SıklaştırdıSonraki Haber

Okullar Açıldı Emniyet Denetimleri Sıkla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar