Teşekkürler Aksaray

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teşekkürler Aksaray
Başkan Dinçer: “Tevazu, Samimiyet Ve Gayretle Yürüdüğümüz Bu Kutlu Yolu Bundan Sonraki Süreçte De Aynı Şekilde Yürümeye Devam Edeceğiz”

AK Parti Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaraylıların bir dönem daha kendisini seçmesinden dolayı teşekkürlerini sunarak, "Bundan sonraki süreçte aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonuçlandı. Aksaraylılar, bir dönem daha Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile yola devam etme kararı aldı. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından AK Parti İl binasında Başkan Dinçer bir basın toplantısı düzenleyerek değerlendirmelerde bulundu.

"Aksaray'a Hizmetkarız, Efendi Olmaya Gelmiyoruz"

Seçim sonuçlarının Aksaray'a ve Türkiye'ye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Dinçer, "Geçen dönem göreve geldiğimizden beridir 5 yıldır aralıksız şekilde mütemadiyen hep söylediğimiz bir şey vardı. Aksaray’a hizmetkârız, Aksaray’a efendi olmaya gelmiyoruz. Aksaray’a hizmet etmek için geliyoruz. Hiçbir parti ayrımı yapmaksızın, hiçbir hemşehrimizi dışlamaksızın, 250 bin vatandaşımızı kucaklayarak bir hizmet anlayışı içerisinde bir 5 yıl geçirdik" dedi.

"Yapmış Olduğumuz Yatırımlar Aksaray'ımıza On Yıllarca Hizmet Edecek Yatırımlar"

48 mahallenin tamamında birçok hizmet ve yatırımı hayata geçirdiklerini söyleyen Dinçer, "Gece gündüz demeden çalıştık. Hiç durmaksızın gece gündüz bu hizmet kervanında koşuşturduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gönül belediyeciliği kavramını sonuna kadar yapmak, gerçekleştirmek için gayret gösterdik. Tüm partilerle, toplumumuzun her kesimiyle, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımız, derneklerimizle hepsiyle istişare halinde olduk. Şehrimizle ilgili düşüncelerini, fikirlerini, kanaatlerini aldık. Ve buna göre hareket ettik. Aldığımız kararlar, yapmış olduğumuz yatırımlar hamdolsun Aksaray’ımıza on yıllarca hizmet edecek nitelikte yatırımlar. İlk 5 yılımızda şehrimize 2-3 dönemlik yatırımlar kazandırmanın mutluluğu, gururu ve sevinci içerisindeyiz. Dolaysıyla ardından tekrar yerel seçimlerle ilgili sürecimiz yeniden başladı. Değerlendirmeler oldu" ifadelerini kullandı.

"Hiç Kimseyi Dışlamadan, Hiçbir Hemşehrimizi Karşımıza Almadan Çalışmalar İçerisine Girdik"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile Aksaray'da bir 5 sene daha görev alacaklarını söyleyen Dinçer, "Yaptığımız yatırımları bir taraftan hemşehrilerimize anlatırken diğer taraftan da yeni dönemde yapacağımız yatırımları, Aksaray’ımızla ilgili neler yapmamız gerektiğiyle ilgili hızlı bir çalışma sürecine girdik. Neler yaparsak Aksaray’ın önünü açarız? Aksaray’ımızı daha nezih, daha müreffeh bir şehir haline getiririz bunun kaygısı mücadelesi içerisine girdik. Hiç kimseyi dışlamadan, hiçbir hemşehrimizi karşımıza almadan herkesin fikrine riayet ederek bu çalışmalar içerisine girdik. Hamdolsun ki yaptığımız yatırımlar da hemşehrilerimiz tarafından karşılık buldu. Ve bunun sonucu olarak bugünkü neticeyi elde ettik. Bu süreçte 7’den 70’e yanımızda olan, bize destek olan, hiçbir zaman emeğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime, tüm teşkilat arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepsinden Allah razı olsun" sözlerini kullandı.

"Kazanan Aksaray Olmuştur"

"Seçim süreci boyunca diğer partilerimizin söylediği söylemler üzerinden polemiğe girmedik. Yoksa söylenecek çok şey var" diyen Dinçer, "Ama biz dedik ki Aksaray’da kardeşlik, birlik, beraberlik kültürü hâkim olsun. Biz bu şehirde hep birlikte beraber yaşayacağız. İşte bu etik sınırlar içerisinde hareket etmek suretiyle bu süreci geçirdik ve hamdolsun bu neticeyi aldık. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen şahsımla alakalı, yaptığımız çalışmalarla alakalı hiçbir şaibeye yer bırakmaksızın bu neticeyi almış olmak, en yakın partiyle aramızdaki oy farkını 8-9 puana çıkarmış olmakta yaptığımız çalışmaların vatandaş nezdinde bir yansıması olduğunun en açık göstergesidir. Dolayısıyla seçim sonuçlarımızın partimize, şehrimize, şahsıma hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki yapacağımız şey ise, eksik kalıp yetişemediğimiz hizmetleri tamamlamak, ardından ortaya koyduğumuz vizyon projelerle ilgili çalışmalar bunlarla ilgili yatırım süreçlerini takip etmek, yine Aksaray’ımızı güzel bir şehir haline getirmek için yapacağımız çalışmaları yine toplumumuzun her kesimiyle istişare ederek hayata geçirmek için hızlı bir şekilde çalışmalara koyulacağız. Aynı zamanda bu dönem Allah’tan bir mâni çıkmazsa toplumumuzun her kesimiyle daha fazla görüşme gerçekleştirmeye özen göstereceğimizi belirtmek istiyorum. Aksaray’ımızı bir büyük şehir vizyonu içerisinde geleceğe taşımak adına da tüm çalışmalarımızı sürdüreceğimizi tekrar ifade ediyorum. Kazanan Aksaray olmuştur. 250 bin vatandaşımızın hepsi ayrı ayrı kazanmıştır. Kazanan tüm şehir olmuştur" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Seçmen Bu Seçimde Sandığa GitmediÖnceki Haber

Aksaraylı Seçmen Bu Seçimde Sandığa Gitm...

Ormancılık Haftasında Fidanlar Toprakla BuluştuSonraki Haber

Ormancılık Haftasında Fidanlar Toprakla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar