"Teşkilat Mensuplarımızı Bayramlaşma Programımıza Davet Ediyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Teşkilat Mensuplarımızı Bayramlaşma Programımıza Davet Ediyorum"
AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Ramazan Bayramı kutlamasında bulunarak, "Tüm halkımızı ve değerli teşkilat mensuplarımızı bayramlaşma programımıza davet ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum" dedi.

 Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Başkanı Aktürk, bayramların millet olma şuurunun şekillendiği özel günler olduğunu vurgulayarak, bir kutlama mesajı paylaştı. Bayramların, köklü geçmişin ışığında geleneklerin geleceğe aktarılmasında önemli bir yer tutan, önemli bir zaman dilimi olduğunun altını çizen Başkan Aktürk, AK Parti Aksaray teşkilatlarının, her kademeden teşkilat mensupları ile Ramazan ayının güzelliklerini şehrin her noktasında gerçekleştirilen programlar ve ziyaretlerle Aksaray halkı ile paylaştığını ifade etti.

"Bu Ramazan Ayında da Vatandaşlarımızın Yanında Olduk"

Aktürk, "Ana kademe başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlikte her mahallemizi kapsayacak şekilde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Ramazan ayını verimli geçirmeye çalıştık. Kadın Kollarımız hane ziyaretleriyle gönüllere dokunmaya çalıştı. Gençlik Kollarımız ‘İftara Beş Kala’ programlarıyla vatandaşlarımızdan tam not aldı. Bizler her Ramazan Ayında olduğu gibi bu Ramazan Ayında da vatandaşlarımızın yanında olduk. Onlarla çeşitli platformlarda hasbihal etme, dertleşme imkânı yakaladık. Müminler ancak kardeştir ilahi fermanına uygun şekilde hareket ederek duygularımızı paylaştık" ifadelerine yer verdi.

"Teşkilat Mensuplarımızı Bayramlaşma Programımıza Davet Ediyorum"

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı olarak 9 Nisan 2024 Salı Arefe günü saat 15.00’te bayramlaşma programı düzenleyeceklerini kaydeden Aktürk, "Tüm halkımızı ve değerli teşkilat mensuplarımızı bayramlaşma programımıza davet ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer: "Bayrama Kavuşmanın Manevi Huzur Ve Bereketini Yaşıyoruz"Önceki Haber

Başkan Dinçer: "Bayrama Kavuşmanın Manev...

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü KutlandıSonraki Haber

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar