TOBB Genç Girişimciler Kurulu İftarda Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu, ilk iftar programını gerçekleştirdi. Programa çok sayıda isim katılım gösterirken, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, açıklamalarda bulundu.

 "Girişimcilik Olmasa Türkiye'de Hiçbir Şey Olmaz"

Başkan Koçaş, "Girişimcilik hayal kurmak. Bizim özelikle ticaret ve sanayi odası olarak girişimciliğe çok önem veriyoruz. Girişimcilik olmasa Türkiye'de hiçbir şey olmaz. Geleceğimiz, yarınımız gençlerimizin girişimciliği" dedi.

Aksaray GGK Olarak Girişimcilik Eğitim Programı Hazırlıyoruz"

Aksaray İl Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci de "Az bir sürede çok işler başardık. Aksaray’ın en büyük STK’ları olmanın da gururunu yaşıyoruz. Çok güzel bir aile fotoğrafı sergiledik bugün. Gençler olarak her daim böyle faaliyetlerin devamını getireceğiz. Aksaray Genç Girişimciler olarak girişimcilik eğitim programı hazırlıyoruz ve Nisan ayının sonunda bitireceğiz. Çok güzel bir girişimcilik eğitimi vereceğiz. Daha sonra üniversitede 3 günlük bir panel düzenleyeceğiz. İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programına ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Kulak ve Tuğrul Kalkan ve ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak, Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari  Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülin Tabakan ve Aksaray Üniversitesi’nin öğretim üyeleri, Aksaray Emniyet Müdürü Yardımcısı Ferhat Şahin, Aksaray Üniversitesi Öğrenci Toplulukları, TOBB Aksaray  Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu, Mektebim koleji girişimcilik konseyi ve danışmanı Gizem Bozkurt ve Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş katılım gösterdi. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerin Talebini Kırmadı: "Çaylar Demli Olsun, Sohbet Koyu Olacak"Önceki Haber

Öğrencilerin Talebini Kırmadı: "Çaylar D...

Çıtak: "Aksaray’da Yeni Bir Hizmet Kervanı Başlatmak İçin Pusulamız MHP"Sonraki Haber

Çıtak: "Aksaray’da Yeni Bir Hizmet Kerva...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar