Transferde hız kesmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Transferde hız kesmiyor
Misli.com 3. Lig 2.Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Aksaray Belediyespor sezon açılmadan önce son transfer çalışmalarını da hızla tamamlıyor.

  68 Aksaray Belediyespor Transfer Komitesinin hazırladığı liste doğrultusunda yapılan son transfer Aksaray’da doğup büyüyen 1996 doğumlu futbolcu Tuğrul Başkan oldu. Takımdan yapılan açıklamada “30 Ocak 1996 Aksaray doğumlu olan Başkan 2010 yılında Aksaray Belediye Spor kulübünde top koşturmuş aynı yıl Süper Lig’in köklü takımlarından İlhan Cavcav tarafından Gençlerbirliği spor kulübüne transfer olmuştu. 2015 yılında Gençlerbirliği ile profesyonel sözleşme imzalayarak ilk kez profesyonel futbol hayatına atılmış oldu. 2019 yılına kadar 2. Lig ekiplerinden Haccettepe Spor’da forma giymiş ardından 2. Lig ekiplerinden Uşak Spor’a oradan da 1922 Konya Spor’da forma şansı bulmuştur. 2020 yılında 1. Lig ekiplerinden Ankara Spor’a Transfer olan Aksaraylı orta saha oyuncusu Tuğrul Başkan güçlü fiziği ve bitirici son vuruşlarıyla bugüne kadar 71 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı” denildi.

 

“Sahaya İlk 11'de Çıktı”

Takımdan yapılan bir diğer anlaşma haberi ise Ankara Demir Spor’da forma giyen Ayberk Altan’dan geldi. Aksaray Belediyespor ile anlaşma imzalayan Altan ile ilgili takımdan yapılan açıklamada “Ankara Demir Spor’da güçlü fiziği, boyu ve yetenekleriyle ön plana çıkan Ayberk Altan 2021-2022 sezonunun şampiyon kadrosuna dahil oldu. Sağ açık, sol açık ve forvet hattında forma giyen Altan Aksaray’a adımını atar atmaz kulüp başkanımız Hamit Özkök ile görüşerek imzasını attı. 24 Ocak 1995 Ankara doğumlu yetenekli futbolcumuz kariyerinde toplamda 9.800 dakika forma şansı bulmuş çıktığı çoğu maça ilk 11'de başlayarak kendisi kanıtlamış, attığı enfes gollerle birçok kez fileleri havalandırmıştır. Aksaray serüvenine başlarken şampiyonluk yoluna çıktığına inanarak başladığını belirten Altan takımımıza değer katacak bir başka isim oldu” ifadelerine yer verildi.

Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksarayspor’a bir dünya destek!Önceki Haber

Aksarayspor’a bir dünya destek!

FETÖ şüphelisi tutuklandıSonraki Haber

FETÖ şüphelisi tutuklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar