“Tribünlere Bekliyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Tribünlere Bekliyoruz”
<p>B&ouml;lgesel Lig&rsquo;de 5. grupta m&uuml;cadele eden Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor hafta sonu oynayacağı Sorgunspor karşılaşmasına t&uuml;m Aksaray&rsquo;ı davet etti.</p>

Aksaray temsilcisi olarak ligde çıkış yakaladıklarını belirten Teknik Direktör Onur Er “Aldığımız puanlarında tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz” diye konuştu. Ligde ikinci devre tehlikeli bölgeden aldığı başarılı sonuçlarla uzaklaşan temsilcimiz 16 puanla haftayı 11. Sırada kapatarak küme düşme potasındaki en yakın rakibine 6 puan fark attı. Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor genç kadrosu ve bünyesinde teknik patronun yanı sıra 8 tane Aksaraylı oyuncunun forma giymesi takımın yükselişinde önemli bir rol üstelendi. Ligde ikinci devre 4 maçta 7 puan toplayan temsilcimiz sadece Pozantı deplasmanında talihsiz bir puan kaybı yaşadı.

“Tribünlerde Destek Bekliyoruz”

Ligde ikinci devrede yükselişi yakalayan Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor 18. Hafta mücadelesinde Yozgat ekibi Sorgun Belediyespor’u konuk edecek. Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor Teknik Direktörü Onur Er; “Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Oyuncularımızın kendilerine verilen görevleri sahada eksiksiz yerine getirmesi başarımızda önemli bir rol aldı.

Genç bir ekip olmamızın yanında takım içinde kritik mevkilerde tecrübeli oyuncularımızın katkıları ve takıma ağabeylik yapmaları takım olma yolumuzda da çok etkili oldu.

Ligde çıkışımızın devam etmesi için daha çok çalışıp önümüzdeki Sorgun maçını kazanarak son haftalarda aldığımız puanların tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz.  Sorgunspor ile Pazar günü oynayacağımız mücadelede bütün Aksaraylı futbolseverleri tribünlerde görmek ve takımlarına destek olmalarını istiyoruz. Çünkü bu takım Bölgesel Ligde Aksaray’ımızı temsil ediyor ve desteğe ihtiyacı var” şeklinde konuştu. Haber: Bayram Aksu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırmızı Et Üretimi Dördüncü Çeyrekte AzaldıÖnceki Haber

Kırmızı Et Üretimi Dördüncü Çeyrekte Aza...

Minik Taraftarın GözyaşlarıSonraki Haber

Minik Taraftarın Gözyaşları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar